Karl Erik Bøhn blir landslagstrener?

I forrige uke ble Karl Erik Bøhn sparket som trener for Larvik. Dette ble et stort tema i media, grunnen var at han hadde vært med sin kjæreste, Heidi Løke (spiller på Larvik) til Wien for å signere en kontrakt med Györ. Dette skrev tv2sporten.no:

''Mandag (03.01) fikk Karl Erik Bøhn beskjed om at han ikke lenger var ønsket som trener for Larviks håndballjenter.
TV 2 Sporten vet at Heidi Løkes overgang til Györ og Bøhns tilstedeværelse i Wien da hun signerte kontrakten bare var dråpen som fikk begeret til å renne over.
Allerede i sommer ønsket nemlig ledelsen i Larvik å fjerne Bøhn fra stillingen. Det var da snakk om at sportssjef Ole Gustav Gjekstad skulle overta trenerjobben.

Bøhns forhold til Løke har vært en verkebyll for både klubbledelsen og spillergruppen. Ifølge kilder i landslagsmiljøet skal flere spillere ha reagert negativt på forholdet. De har likevel forholdt seg profesjonelt til situasjonen og Bøhn som trener. ''

Nå opplyser op.no at Karl Erik er ønsket som landslagstrener for Ungarn. Dette laget skuffet i EM, og de er på jakt etter en person som kan erstatte Eszter Matefi (Ungarn's trener). Karl Erik skal være en god kandidat til jobben.  

> Har du fått med deg denne saken om sparkingen av Bøhn? Synes du det var en riktig avgjørelse?
> Tror du Karl Erik hadde gjort en god jobb som trener for Ungarn?  
...
// http://www.op.no/sport/article5440293.ece

http://www.vg.no/sport/haandball/artikkel.php?artid=10037427

4 kommentarer


Anita iren
-11.01.2011 kl:00:00


Æ syns personlig at ledelsen i Larvik håndtert derre på ein latterlig måte.. Det e jo itj uvanlig at kjæresten følge dama si når ho ska skriv under for ein ny klubb! Nei, håpe hain tar Ungarn-jobben :)
Larvik (og Norge) - håndball
-11.01.2011 kl:00:25


Anita iren: Helt enig! :)
Magga
-11.01.2011 kl:15:22


Heii, digger bloggen...

Alle her vet hvilken dag det er den 11 Januar????

Det er Kari Mettes bursdag.... :P
Larvik (og Norge) - håndball
-11.01.2011 kl:18:40


Magga: Jaaaa, jeg vet :D hehe

Skriv en ny kommentar