Jeg bøyer meg i støvet!!!

Det som skulle bli en tøff kamp mot Dinamo, ble i stedet  en lekekamp. Jeg tror nesten jeg aldri har sett på makan, og det var ikke så mange som trodde at Larvik kunne overkjøre Dinamo med 21 mål. Jeg trodde at jeg måtte sitte å bite negler i denne kampen, men det slapp jeg. Larvik overbeviste ikke mot Leipzig og Norstrand tidligere denne uka, men i dag var de tilbake med et bra. Bare Nora Mørk, Cecilie Leganger og Heidi Løke gjorde en god kamp mot Leipzig, de andre slet litt. I dag der i mot var alle gode. 

1.omgang
Forsvaret er som en vegg med Tonje Larsen og Gro Hammerseng i spissen. Hvis ballen slapp igjennom den veggen møtte dem en ny vegg, Cecilie Leganger. Hun storspilte i 1. omgang og slang seg etter ballen (som Bredeli sa: Hun slenger seg som en tiger) Tonje Larsen storspilte også, og var nest sist på omtrent halvparten av målene. Hun satt inn kampens første mål.  Hun hadde mange gode innspill til, spesielt, Gro Hammerseng og Heidi Løke som setter ballene i mål. Må også skryte av Nora Mørk i første omgang, hun setter inn mange mål og løper hjem,omtrent raskere enn lynet, når hun mister ballen. Både forsvaret og angrepet funker bra!!!
.Allerede etter halvspilt omgang leder de 14-6, sist de spilte vant Larvik så vidt med stillingen 18-17. Larvik leder hele 24-9 til pause, og Bredeli satt å gjentok det flere gang for han skjønte det nesten ikke. Jentene hadde en fantastisk første omgang, og etter noen litt svake kamper med en del feil og bom kommer de sterkt tilbake. Dinamo hadde mye tekniske feil, og Larvik utnyttet dem godt. 


Banens beste i 1.omgang( etter min mening) : Tonje Larsen og Cecilie Leganger.
Toppscorer i 1.omgang: Heidi Løke og Nora Mørk,7 mål.
Målscorere i 1.omgang: Heidi Løke (7), Nora Mørk(7), Gro Hammerseng(3),Linn Jørum Sulland (2),Kari Mette Johansen(2),Karoline Dyhre Breivang(1),Tine Rustad Kristiansen(1),Tonje Larsen(1)
Cecilie hadde ca 10 redninger i 1.omgang

Cecilie og Tonje  - banenes beste.                               Heidi og Nora -  toppscorere

2.omgang
Storspillet fortsetter i andre omgang og Kari Mette Johansen får æren av å sette inn første målet i omgangen. Hun får flere gode utspill på kanten fra Gro Hammerseng, som hun kan sette fint inn i målet. Kari Mette scorer 3 mål denne omgangen, før hun bytter med Sara Breistøl på venstre kanten etter en stund.
Tonje Larsen fortsetter å utmerke seg og setter inn 2 mål til. Hun hadde som sagt mange gode innspill og var nest sist på ballen på omtrent halvparten av målene. 
Tine Rustad Kristiansen,bursdagsbarnet, får også en sjanse i andre omgang (hun var på i 1.omgang også, men man la mere merke til henne nå). Hun hadde mange gode innspill til Heidi Løke, som scoret 1 mål og laget flere straffer i andre omgang. Må spesielt nevne Linn-Kristin Riegelhuth sin flotte ball fra kant inn til Tine. R.S som tar en flyver og mæler ballen inn i målet. I tillegg til Kari Mette som får tak i en litt ''rampete'' ball, som hun deretter får inn til Linka som setter den vakkert inn i målet. Nora Mørk fortsetter å spille godt, og scorer et par mål til. 
Cecilie Leganger har mange flotte redninger i denne omgangen også, og hun er keeper i en egen klasse. Har aldri sett lignene. Bredeli sa dette: ''Om noen trenger en fotballkeeper er det bare å ringe Leganger.''
Nora Mørk, Tonje Larsen og Gro Hammerseng spiller ikke så mye i denne omgangen, men det gjør ingenting. De som var inn på bana gjorde en strålende jobb, selv om forsvaret ble litt borte på slutten. Det er Linn-Kristin som for æren av å¨score Larvik sitt siste mål, og Dinamo scorer de tre siste målene i kampen. Lene Rantala sto i mål på to straffer, den ene gikk over og den andre reddet hun. 
Larvik får en straffe helt på slutten, og det er Cecilie Leganger som får ta den. Dessverre så bommer hun, men det gjorde ingenting for seieren var vår.. Selv om det hadde vært veldig gøy om hun hadde truffet da.. 


Banenes beste i 2.omgang (etter min mening): Cecilie Leganger og Linn-Kristin Riegelhuth. 
Hvorfor disse to?: Leganger fortsetter med disse flotte redningene sine, og gir seg ikke. Linn-Kristin setter inn 4 mål, og et av dem er straffe. Hun bruker sjansene sine godt i denne kampen, og var også god i forsvar i 1.omgang. 
Banens toppscorer i 2.omgang: Linn - Kristin Riegelhuth med 4 mål. 
Målscorere i 2.omgang: Linn-Kristin Riegelhuth(4), Tine Rustad Kristiansen(3), Kari Mette Johansen(3), Nora Mørk(3),Tonje Larsen (2), Heidi Løke(1) og Sara Breistøl (1). 


Cecilie og Linka banens beste i 2.omgang. Linka toppscorer i 2.omgang.

Det ble 7 mål tilsammen på straffe av 12 mulige, men de bommet på fem stykker.. Tine Rustad, Linn-Kristin, Linn  Sulland, Nora Mørk og Cecilie Leganger bommet . Det må også sises at Nora scoret 5 mål på straffe, Linka og Linn Sulland scoret 1 hver på denne måten.
Det var 4167 stykker som fikk med seg Larvik sitt storspill i dag. Thea Mørk, Katja Nyberg, Olga Medveda og Amanda Kurtovic spilte ikke i dag.
Allikevel, Larvik spilte en utrolig god kamp. ALLE gjorde sin del for at vi skulle få en seier i dag, selv om det alltid er noen som utmerker seg litt ekstra (har satt inn bilder av de jeg synes utmerket seg mest). Eller det ble ikke bare en seier, men en overlegen seier. Ikke mange hadde trodd at vi kunne vinne med 21 mål mot det russiske laget. 

> Så du på kampen?
> Hvem ville du ha kåret til banens beste, og hvorfor?
> Hva synes du om kampen?


se oppsummeringen av kampen her. Det er først en video av Legangers superredninger, også må du litt lengre ned på siden for å se høydepunkter. 

8 kommentarer


Gina
-12.02.2011 kl:21:35


Hei : )

Jeg så kampen på tv2 zebra : ) Det var helt syk kamp !!! :D

Jeg synes Nora Mørk, Heidi Løke og Gro Hammerseng er de beste !! fordi dem er rå over hele bana og skårer nesten uansett !! :D Du finner ingen som er mer trygg på banen !!
Larvik (og Norge) - håndball
-12.02.2011 kl:21:44


Gina: De var veldig gode i dag ja, det er jeg helt enig i :) hehe

Det var en veldig bra kamp!
Rikke
-12.02.2011 kl:22:11


Jeg kunne ikke sitte stille i sofaen jeg! Jeg ropte og hylte når Nora scoret og flaks at jeg var alene hjemme (!) Hadde faren min vært hjemme hadde jeg dødd. Han vil at jeg skal lære mest mulig av de og snakker under HEEELE kampen! ¨Så du hvordan du hadde hukkukulen nå?¨ (Altså den kulen ved ankelen) ¨Så du hvor hun hadde lillefingeren nå?¨ ¨Enn nå da?¨ Herregud, jeg døøør !
Larvik (og Norge) - håndball
-12.02.2011 kl:22:22


Rikke: hahahaha, skjønner at det kan være litt irriterende. Nora spilte veldig bra i dag :- D hehe
Moi
-13.02.2011 kl:09:59


Så den i Arena.

En syk kamp - synes Nora Mørk var best =)
Larvik (og Norge) - håndball
-13.02.2011 kl:11:36


Moi: ÅÅ, du er heldig som fikk være i Arena... :) Håper du koste deg!

Nora Mørk spilte veldig bra i går!! =) Utrolig at hun bare er 19 år (snart 20).
Rikke
-13.02.2011 kl:22:29


Nora <3
Larvik (og Norge) - håndball
-14.02.2011 kl:22:29


Rikke: :- )

Skriv en ny kommentar