Gruppe inndelingene!

Jeg har nå fått trekt gruppene som konkurrerer, det er 100% tilfeldig hvem som kom i samme gruppe. Bare så dere vet det!

Gruppe A : Tonje Larsen, Heidi Løke, Gro Hammerseng, Katja Nyberg
Gruppe B: Olga Medvedeva, Sara Breistøl, Kari Mette Johansen, Tine Stange
Gruppe C: Nora Mørk, Linn-Kristin Riegelhuth, Lene Rantala, Linn Jørum Sulland
Gruppe D: Thea Mørk, Cecilie Leganger, Karoline Dyhre Breivang, Tine Rustad Kristiansen. 

Innledende runde:
Sånn foregår ''turneringen'': De 16 spillerne på Larvik er delt i fire grupper med fire spillere i hver. Spillerne ''spiller'' mot hverandre en gang (i gruppa). De tre ''beste'' fra hver gruppe (spillerne som er mest populære blant dere leserne) går videre til hovedrunden. Hvis det står likt mellom noen, så er det innbyrdes oppgjør som gjelder. (Har både Linka og Nora to poeng f.eks, så er det den som vant mellom de to som går videre) Hvis flere har to poeng er det den som har fått mest stemmer tilsammen som går vinner. 
Hovedrunden:
Der blir gruppe A & B satt sammen til en gruppe, og C & D til en gruppe. Resultatet fra de to kampene mot de andre lagenen som gikk videre teller også i denne runden. Dvs: Hvis Tonje L (sammen med Heidi og Gro) går videre får Tonje med seg poengene hun fikk mot Gro og Heidi.
Så må de som ikke har ''spilt'' mot hverandre i AB spille mot hverandre, og de i CD. Poengene blir lagt sammen ( fra de innledende rundene + hovedrunden)
Semifinale: 
Den beste spilleren i gruppe AB møter andre plassen i gruppe CD, mens den beste spilleren i CD møter andre plassen i AB. 
Bronse finale og Finale: 
Andre plassen i semi 1 og andreplass i semi 2. (bronse)
Vinner i semifinale 1 mot vinner i semfinale to (finale)  

Jeg har bare fulgt den EM planen, som du finner her.  Glemte å fortelle dette i stad, men vil bare at dere skal vite hvordan jeg gjør dette. I tillegg får dere bare lov til å stemme en gang på den spilleren dere vil skal vinne. Jeg skjekker ip-adressene, just so you know :) Så da får dere få venner og bekjente til å stemme på den dere vil skal vinne. Enjoi!

Så om ca 10 minutter kommer første vs innlegg!

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar