Keeperduellen

Om et par timer, eller næmere sagt: klokken 17.30 er det kamp mellom Larvik og Györ! Det er en kamp verdt å få med seg. Det blir keeperduellen mellom 4 klassekeepere, i tillegg til mange gode utespillere på begge lag.. 

Katrine Lunde Haraldsen står bak Györs mål i kveld. Hun har bl.a vunnet fire EM gull og et OL gull. I tillegg har hun blitt kåret til beste målvakt i OL og EM (i både 2008 og 2010). Katrine er første keeper på det norske landslaget. Hun har vunnet Champions Leauge en gang tidligere, og det var i fjor med Viborg
Katalin Pálinger har stått i mål for Györ i de siste ti årene. Hun har i tillegg vært på landslaget til Ungarn enda lengre enn det. Hun har vunnet EM en gang i 2000 og har seks mesterskapsmedaljer i OL, EM og VM. (6 medaljer tilsammen vel og merke). Hun har spilt 4 semifinaler og en finale i Champions Leauge. 
Storspilleren til Larvik,Cecilie Leganger skal prøve å stenge buret i kveld. Av mange har hun blitt regnet som den beste keeperen i verden på kvinnesiden. Hun har deltatt i OL, EM og VM åtte ganger tilsammen. I VM har hun blitt kåret til den beste målvakten fire ganger og i EM to ganger. Cecilie Leganger har vunnet Champions Leauge hele to ganger tidligere, med Slagelse. 


Lene Rantala er også en av Larviks sikreste kort. Med tre EM-gull, et VM-gull , to OL gull, et EM sølv, ett VM sølv og en VM bronse er hun en av de mestvinnende håndballspillerne i hele verden. Lene også vært med å vinne mye med Larvik som hun har spilt for i mange år.

Tonje Larsen og Lene Rantala skal kjempe med nebb og klør i kveldens kamp!

Så om dette ikke blir en spennende kamp, så vet ikke jeg. Gleder meg ihvertfall til å se kampen! Gjør du?
Kilder: larvikhk.no

Husk: Å stem fram Larviks beste spiller her og her er reglene for konkurransen

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar