Kontrakter - Noen som legger opp?

Jeg skrev for ikke så lenge siden at Sara Breistøl forlenger kontrakten sin med to sesonger til. Allikevel er det tre stykker som har kontrakter som går ut i juni dette året her. Verken Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang eller Olga Medvedeva har skrevet under nye. Kommer det til å skje? Eller vi noen av dem legge opp? Hva tror du?

Selvfølgelig så er det en stund til kontrakt går ut, men man begynner jo å lure litt. 
''Han jobber videre med øvrige spillere som har utløpende kontrakter og venter å være i mål om kort tid. Dette gjelder da blant annet Kari Mette Johansen og Olga Medvedeva'' -  Dette sto på op.no når Sara forlenget. Det sto ingeting om Karoline Dyhre Breivang.

8 kommentarer


Mia Tresnes
-13.03.2011 kl:19:07


det var vist mangen av landslagjentene som hadde fått tilbud i danmark..... kanskje kari og karo var to av de? vet ikke sikkert altså men jeg mener jeg har lest eller hørt det et sted...
Larvik (og Norge) - håndball
-13.03.2011 kl:19:17


Mia Tresnes: Det kan jo hende...

''Han jobber videre med øvrige spillere som har utløpende kontrakter og venter å være i mål om kort tid. Dette gjelder da blant annet Kari Mette Johansen og Olga Medvedeva'' - Dette sto op.no når Sara forlenget, det sto ingenting om Karoline Dyhre Breivang ;s
Lina Amalie Kommenterer ofte tilbake :D
-13.03.2011 kl:22:39


Neei, håper virkelig ikke de slutter i Larvik :o
Larvik (og Norge) - håndball
-13.03.2011 kl:22:42


Lina Amalie Kommenterer ofte t: Ikke jeg heller! :o
slagelse
-14.03.2011 kl:02:26


Jeg håper at Karo og Kari Mette fortsetter i Larvik. Kari Mette er Larviks beste venstre kant og passer godt inn i kontrings-spillet. Karo trengs i forsvaret.

Når det gjelder Olga, så er jeg skeptisk til hva hun kan tilføre klubben. Hun har hatt lang tid, og vært uheldig med skader. Toppidrett er ikke en hyggeklubb, det kreves prestasjoner. Det blir spennende.
Larvik (og Norge) - håndball
-14.03.2011 kl:08:01


slagelse: Jeg er veldig enig med deg. Jeg vil absolutt ha med KM og Karo videre!

Er litt enig i det du sier om Olga også, men hun har vist at hun trengs i midtforsvaret (har sett noen kamper), og jeg synes hun er god der. Men selvfølgelig hun har jo sliti med skader, og det er jo ganske synd. Hun har jo ikke vært så heldig, og jeg tror egentlig hun har MYE mer å vise.
Mylli
-14.03.2011 kl:20:50


OMG - neeei

Kari Mette eller Karo må i hvert fall ikke slutte...
Larvik (og Norge) - håndball
-14.03.2011 kl:21:16


Mylli: Enig !! :)

Skriv en ny kommentar