Norge - Russland

I morgen spiller Norge mot Russland i Terningen Arena på Elverum. Den begynner 16.15, og går kun på tv2 sumo. Så dere som ikke har det, får ikke sett kampen dessverre. Jeg kommer selvfølgelig med oppsummering av kampen i morgen kveld :)  MEN: På søndag spiller vi også mot Russland og da går kampen på Tv2 Zebra og sumo. Den begynner 19.15! 

Det er mange nye spillere på laget i morgen, dette er for å se etter spillere for framtiden. Det kommer (dessverre) en tid etter Tonje Larsen, Gro Hammerseng, Katrine Lunde Haraldsen, Kari Mette Johansen, Heidi Løke, osv... Derfor er det viktig å teste ut litt nytt!  
Det er hele 10 stykker av 21 i troppen som aldri har spilt en eneste landskamp. Det er i tillegg bare 6 stykker som er med fra EM troppen i desember (Camilla Herrem, Tine Stange, Mari Molid, Stine Bredal Oftedal, Ida Aldstad og Linn Jørum Sulland).

Stine Bredal Oftedal var EM- overrealsken, og får sjansen igjen mot Russland i morgen.Hun har spilt 10 kamper, og scorer 5 mål.
Her er hun sammen med Nora Mørk under EM.

Amanda Kurtovic (Larvik) får endelig sjansen på landslaget! Det er tilsammen 4 Larvik spillere med i troppen - Tine Rustad Kristiansen, Tine Stange og Linn Jørum Sulland. 


3 kommentarer


barehandball
-25.03.2011 kl:15:59


men på søndag er det vell Tonje Larsen, Gro hammerseng og alle de andre som spiller kampen? :)
Larvik (og Norge) - håndball
-25.03.2011 kl:16:03


barehandball: Nei, det er de som er tatt med på samlingen :) Så dvs alle som spiller på lørdag, spiller også søndag!
Bare handball :)
-26.03.2011 kl:16:09


Jaokei. Ser den uansett så! :D

Skriv en ny kommentar