VM 2007 - Jeg tenker at jeg skal synge riktig...

Hva tenker jentene på når de skal synge nasjonalsangen? 

Katja Nyberg
- Jeg tenker på motstanderen og ser litt video i hodet mitt. Jeg ser for meg de situasjonene jeg regner med vil vente meg i kampen og hvem jeg skal stå mot. Det er snakk om de aller siste forberedelsene til kampen. 
Så du har lært deg nasjonalsangen nå? 
- Ja da, jeg kan den nå. Men av respekt for dem som står ved siden av meg synger jeg ikke så høyt.

Katrine Lunde Haraldsen
- Jeg tenker ikke på så veldig mye, annet enn at vi er veldig heldige som får lov til å være med på dette. Jeg synger med, men det går av seg selv så jeg slipper å konsentrere meg om det.


Tonje Nøstvold
- Det er en veldig spesiell følelse. Du blir ekstra tent og blir klar til å kjempe for konge og fedreland.
Og du har ikke problemer med teksten?  
- Nei, så lenge vi holder oss til første vers går det bra. Jeg får en god følelse av nasjonalsangen og blir veldig bestemt på å gjøre alt jeg kan utpå banen. Det er tross alt ikke så mange som får oppleve dette.

Else-Marthe Sørlie Lybekk
- Jeg prøver å ha fokus på kampen og oppgavene mine. Jeg synger, men kan fort dette ut og tenke på noe helt annet. Så ser jeg opp på flagget igjen, og våkner. Det er ikke akkurat den raskeste sangen, så det er litt vanskelig å synge med, selv etter å ha stått der nesten 200 ganger.

Gro Hammerseng
- Først og fremst tenker jeg på at jeg ikke skal synge så høyt at tv-seerne hjemme hører meg. Jeg har nemlig hørt andre gjøre det, og det er ikke så pent. Det er også veldig spesielt å høre nasjonalsangen bli sunget av en fullsatt hall. Da tenker jeg at jeg er heldig som får oppleve dette.


Vigdis Hårsaker
- Du kjenner spenningen stige i kroppen og blir kanskje litt smånervøs. Og så tenker jeg kanskje litt på den spilleren jeg skal møte. Synginga går av seg selv, men jeg holder meg nok til miming på de høyeste tonene.

Terese Pedersen
- Jeg blir spent og gleder meg veldig. Sommerfuglene flyr litt i magen og så tenker jeg at jeg skal inn og gi alt. Teksten går greit, den sitter i kroppen - selv om det ikke alltid er så lett å treffe på alle tonene.

Kari Aalvik Grimsbø
- Jeg kommer i stemning av nasjonalsangen. Samtidig blir jeg litt ekstra nervøs og får en veldig fightervilje. Jeg vet at vi er veldig priviligerte, som får lov til å spille med flagget på skjorta. Derfor blir jeg veldig innstilt på å gjøre mitt beste.

Anette Hovind Johansen
- Det er fantastisk hver gang. Jeg er nesten litt overrasket over den gode følelsen jeg får. Jeg blir fylt med en stor stolthet.^
Og sangen går greit?
- Ja, jeg har jo stått der noen ganger nå.

Linn Jørum Sulland
- Jeg gleder meg ekstra til kampstart når jeg står der og hører nasjonalsangen. Men jeg tenker ikke så mye på hendelsene som venter i kampen, så sånn sett er det et lite friminutt i forberedelsene. Jeg er ikke noe flink til å synge, men jeg synger likevel.


Linn-Kristin Riegelhuth
- Jeg føler meg privilegert som får lov til å stå der, og det betyr mye i hjertet mitt. Den er en flott oppladning til kampen, spesielt hvis det er stemning og synging på tribunen også. Jeg synger med den stemmen jeg har.

Kari Mette Johansen
-
Jeg tenker at jeg skal synge riktig ... Det er gøy å stå der med de andre jentene og representere landet vårt.

Gøril Snorroeggen
-
Det er en veldig spesiell og god følelse. Jeg tenker at jeg skal ta i ekstra mye, siden jeg spiller for Norge. Samtidig blir jeg fylt med en stolthet, for det er jo ikke så mange som får lov til å være med på dette. Jeg er ikke så flink til å synge, men jeg nynner med.Karoline Dyhre Breivang
-
Jeg ser opp på flagget og tenker på at jeg må synge pent. Det er veldig spesielt å stå der og høre nasjonalsangen, og jeg tenker tilbake på de gangene vi har stått på toppen av pallen med gullmedaljer rundt halsen og hørt den samme sangen.

Marit Malm Frafjord
-
Jeg er fokusert på kampen og veldig klar. Jeg psyker meg også opp litt, men tenker ikke så mye på motstanderen der og da. Det har vi gjort oss ferdig med. Nasjonalsangen er litt vanskelig å synge, men jeg har fått det til én gang uten å gå ned. Da var jeg fornøyd.Ragnhild Aamodt
- Jeg slapper mest av, for vi er jo ferdige med oppvarmingen. Nervene kommer ofte litt før kampstart, men akkurat under nasjonalsangen er jeg helt rolig. Jeg nyter stunden, kobler helt av og gleder meg til kampstart.

 

Marit Breivik
-
Jeg får lyst til å synge med en gang jeg hører den starter. Den gir meg en god kampfølelse og du blir ekstra klar. Jeg ser opp på flagget, og så tenker jeg på teksten. Ikke fordi jeg ikke husker teksten, men fordi jeg tenker gjennom det vi faktisk synger. Jeg nyter rett og slett å stå der. 6 kommentarer


Helena
-01.04.2011 kl:21:44


Gro hammerseng er sykt flink til å synge og danse <3 <3

Btw: Sykt fin blogg, fast leser :D
Larvik (og Norge) - håndball
-01.04.2011 kl:21:51


Helena: Så hyggelig å høre da :)
Lotte
-01.04.2011 kl:21:54


Hva syns du om Kyvåg som nye trener for Larvik? :)
Larvik (og Norge) - håndball
-01.04.2011 kl:22:12


Lotte: Jeg synes at det var en aprilspøk :P Hehe :)
slagelse
-02.04.2011 kl:04:19


Herlig bilde av Katrine Lunde Haraldsen! OL`s beste målvakt....... Håper hun blir det i London også.
Larvik (og Norge) - håndball
-02.04.2011 kl:14:13


slagelse: Ja, det håper jeg også at hun blir! Hun er rå! :D

Skriv en ny kommentar