Blanco til Larvik?

Isabel Blancos kontrakt med FC Midtjylland går ut etter denne sesongen, og hun utelukker ikke at hun kan komme hjem til Norge. 
Byåsen hadde gitt henne et tilbud som hun skulle svare på i dag, det gjorde hun. Isabel valgte å takke nei! Hun sier at hun også har fått et annet tilbud, men hun vil ikke si hvilken klubb det dreier seg om. 
 

'' I følge den daglige lederen til Byåsen ga Blanco signaler om at det sportslige var det viktigste, at hun velger å spille på et bedre lag enn Byåsen neste sesong. Samtidig avviste Blanco å ha hatt kontakt med Tertnes. Dermed kan det kun dreie seg om Larvik dersom Blanco velger å vende hjem til norsk håndball. - Jeg sitter med en snikende følelse om at det kan være Larvik, sier Balstad.'' 

Det er jo ingen hemmelighet at Larvik trenger en strekspiller neste sesong, nå som Heidi Løke drar til Györ. Nå går det altså et lite rykte om at Isabel Blanco kan komme til klubben.
Isabel debuterte på landslaget i 2004, og har vunnet EM gull i både 2004 og 2008. Tilsammen har hun 70 landskamper for Norge. I tillegg har hun vært med å vunnet europacupen med Ikast hele to ganger.  
Nå er det bare å vente på hva som skjer. 
Isabel Blanco

> Hva synes du om at Blanco kanskje kan havne i Larvik? 
 

2 kommentarer


slagelse
-30.03.2011 kl:19:45


Jeg sier ikke nei takk. Blanco er en fighter, og er etter mitt skjønn hjertelig velkommen i Larvik.
Larvik (og Norge) - håndball
-30.03.2011 kl:19:53


slagelse: Jeg er vel egentlig enig med deg der :) Tror det hadde blitt bra med Blanco på laget!

Skriv en ny kommentar