Jeg skjønner jo greia, men...

Jeg har sitti å sett på noen Larvik kamper fra da Karl Erik Bøhn var trener for laget... Jeg skjønner jo nå hvorfor kantene nesten aldri blir brukt i kampene for tiden. Det eneste jeg har hørt i hver timeout er ''send ballen inn på linja'', ''send ballen til Heidi'', ''sender dere ballen til Løke blir det garanter mål'', osv... Dere skjønner greia? 

Jeg har absolutt ingenting mot Heidi, for det blir jo som regel mål hver gang og hun er utrolig god. Det er jo en veldig bra ting å gjøre, men det er ikke alltid en fordel. Jeg kan jo nevne den første kamp mot Györ i år, da  pakket spillerne inn Heidi Løke og Larvik slet med å få ballen i mål. De var ikke vant til å bruke kantene noe særlig, bortsett fra på kontringer. Hvordan skal dette gå når Heidi går til Györ? 
Kan jo nevne andre kamp mot Györ nå nylig, da ble det mange mål for kantspillerne våre. Da var jo omtrent alle målene kontringer også, så det var kanskje ikke rart.. 

Vi får se da hvordan det går tilslutt, jeg håper vi ikke går på en smell. Larvik burde bli mye flinkere til å bruke Kari Mette, Linka, Nora,Sara, osv... Det er spesielt venstrekanten de ikke er så flinke å bruke, noen ganger kunne Larvik bare la v.kant sitte på benken. Den blir så vidt brukt uansettt! 


KM, Sara og Linka har ikke like mye å gjøre lengre.. 

 > Er det bare jeg som har lagt merke til dette? 

6 kommentarer


barehandball
-31.03.2011 kl:07:39


Nei er ikke bare du, har lgt litt merke til det jeg også. Litt synd at de ikke bruker vingene like mye. Men det er jo bra å sende inn ballen til strek, for blir som regel straffe eller mål. menmen ; )
Larvik (og Norge) - håndball
-31.03.2011 kl:11:08


barehandball: Ja det er jo bra at de kan gjøre det.. Men nå som Heidi går over til Gyør så blir det vanskeligere for dem! Løke er noe for seg selv, og får tak i baller som egentlig er umulig å ta.. :-)
mlr
-31.03.2011 kl:11:09


OK with you, the departure of HEIDI LOKE, next season, is going to allow a more balanced and less foreseeable game for the adversaries
Larvik (og Norge) - håndball
-31.03.2011 kl:12:25


mlr: Yeah :-)
slagelse
-31.03.2011 kl:23:20


Ja, jeg har lagt merke til dette. Jeg syns Heidi Løke er ganske enkelt helt suveren, hun er den beste strekspilleren jeg har sett noen gang. At Larvik vil bruke henne er forståelig til et visst punkt.

Før Løke kom til Larvik, så var det mer balanse i spillet hvor alle deltok. Dette gjorde at Larvik var vanskeligere å forholde seg til som motstander. Det vil lønne seg å ha balanse i spillet, som gjør at kantene blir involvert med utspill slik at det åpner seg muligheter over hele forsvaret til motstanderen.

Viborg i 08/09 og 09/10 sesongene hadde den type spill. Der hadde de Bojana Popovic, Kristine Lunde og Grit Jurack i bakspiller-rekka. Det som var vanlig der, var å åpne med skudd fra distanse. Dette gjorde at det åpnet seg muligheter for strek og deretter kantene. Viborg vant Champions League begge sesongene. Selv om Viborg hadde toppscoreren i Champions League de to sesongene der, så handlet det også om de spillerne tok mye straffekast og løp kontringer. Jeg tror Viborg var på nivå med Norge når det gjaldt kontringer. Når Viborg møtte Larvik i semifinalen i fjor, så klarte de også å pakke Løke. Larvik var like hjelpeløse da som mot Gyør på hjemmebane.

Det blir spennende å se hva Buducnost finner på mot Løke. Jeg liker ikke at vi skal være så avhengig av at Løke skal fungere på streken.
Larvik (og Norge) - håndball
-31.03.2011 kl:23:27


slagelse: Jeg liker heller ikke at vi er alt for avhengig av Løke.. Vi må klare å inkludere de andre også. De var mye bedre på det før da Heidi ikke var i Larvik. Men resten av laget må også bli flinkere til å skyte.. Mange av spillerne (Tine Stange, Tonje, Gro, osv) har en fantastisk skudd arm som vi ikke ser så mye til..

Men for all del det er jo et stort pluss at vi har Heidi på linja.. Hun er rå god! :-) Men jeg tror denne stilen blir en ulempe når Heidi drar fra klubben. Derfor burde de begynne å trene mer på det nå. Eller så kan de fort gå på et par smeller neste sesong.

Heidi har omtrent vært toppscorer i hver kamp!

Skriv en ny kommentar