Nytt om Larvik HK...

Det har kommet  noen nye artikkler om Larvik dagen før dagen. 

1. nyheten - Karoline Dyhre Breivang skallet med Heidi Løke på trening i dag og begge ble liggende på gulvet i flere minutter. Heidi fikk en kul i bakhodet og Karo måtte sy noen sting over høyre øyet (hun fikk et kutt). Begge spiller i morgen, og det er ikke noe alvorlig. ''Jeg vant, du fikk et åpent sår fleipet Heidi Løke''. Vg.no

Heidi Løke måtte ises ned etter smellen.  Foto: Pål Terje Støtvig

2. nyheten - Vi får ikke toppdommere i den første semifinalen.  Valerija Guseva og Stella Vartanjan (russiske) leder denne kampen mot Buducnost Podgorica. 

''LHK-trener Tor Odvar Moen kan fylle en tykk bok om de gangene Larvik har opplevd å bli blåst ut av hallen, spesielt i Øst-Europa. Dermed fortsetter nedprioriteringen av kvinnehåndball. Bare i OL får landslagene de beste dommerne i verden. EM og VM fungerer langt på vei som en opptreningsleir.Heller ikke på klubbnivå tilgodeses lagene med de beste kamplederne, selv ikke i semifinaler i den største klubbturneringen.Russerne har dømt LHK én gang før, mot Le Havre for noen år siden. Da gikk det på halv tolv.'' sier Østlandsposten. 

3.nyheten - ''Fredag ettermiddag rakk de en god klem og varme håndtrykk før de lørdag møtes som bitre fiender på banen i Arena. De to kan se tilbake på en rekke triumfer sammen i Slagelse, men i morgen står de på hver sin side i kampen om å komme seg til finalen i Champions League.'' Østlandsposten. 

Foto: Mats Grimsæth

4.nyheten - Heidi Løke er snytt for scoringsrekorden i serien. I følge Tor Odvar Moen sin statestikk har hun scoret 4-5 mål mer en det som er oppført. Hun tangerte(= fikk like mange mål) rekorden til Linka, som scoret 221 mål på en sesong.

Det går fort i håndball. Noen har likt hår. Det er lett å gjøre en feil, sier Moen.Så sekretariatet kan ha blitt lurt av flere blonde hestehaler? For eksempel, svarer Moen
Det er sånn det er. Jeg synes bare det er gøy å score mål og er fornøyd med sesongen. Og det er helt greit for meg å dele tittelen med Linka, sier Løke.TV2 sporten

5.nyheten - Larvik har fått nytt design på hjemmesiden. :-)) og dere kan gå inn på Larvik sine facebook sider og delta i ''tippekonkurransen''. Her kan dere vinne VIP- pakke til finalen (hvis Larvik kommer seg dit).Dere skal da tippe på resultatet til morgen dagens kamp. Det går bare ann å tippe en gang hver. Konkurransen finner dere her !! 

Veldig mye nytt som har skjedd i dag, så da samlet jeg alt i et innlegg :) 

GLEDER MEG VELDIG TIL KAMPEN I MORGEN, GJØR DU? 


Vi får håpe Larvik kan juble i morgen! Foto: Svein Andre Svendsen
 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar