Det var ikke bare Katja Nyberg som var glad for å være tilbake...

Med drakt nummer 2 gikk Katja Nyberg ut på håndballbanene igjen, 350 dager sin hun sist spilte en håndballkamp. Drakten nummer 14 var ikke klar i svart, så derfor måtte hun låne dronninga i Larvik sin. Tonje Larsen var ikke misfornøyd. 

? Hun gjorde ikke skam på den drakta nei, og det var veldig gøy å se at de går rette veien, sier Larsen om Nybergs innsats i drakt nummer to. Tonje så comebacket fra tribunen og fikk en klump i halsen før kampen da de introduserte comebacket med bilder på storskjerm. - op.no 

Katja spilte bare 20 minutter, men det var nok til å bli kåret til banens beste spiller. 

Vi skal ha Katja på 110 prosent til neste sesong, og har da sluttspillet som arbeidsmål, sier Tor Odvar Moen til Østlands posten.
Moen gledet seg stort over øyeblikket da Nyberg ble trampeklappet inn etter tyve minutter av førsteomgangen.
Jeg klappet sjøl og er veldig glad på hennes vegne. Jeg vet hva hun har lagt ned, og det har svingt i både humør og tålmodighet. Men på tross av det har hun vært et positivt bidrag for gruppen. 
Superstar er tilbake, sa Kari Mette Johansen!  

Her er en liten video fra comebackethttp://www.tv2sporten.no/handball/her-er-katja-nyberg-tilbake-paa-haandballbanen-3469577.html

 Bildet er funnet på Larvik sine sider på facebook. 

3 kommentarer


mysingapore
-14.04.2011 kl:18:47


Er så glad for at hun er tilbake !!!!<3 Digger den dama !!:)<3<3
Hanne
-14.04.2011 kl:19:37


Bra hun er tilbake ! <3

Men jeg lurte på en ting, du sendte en sånn video der Henrik og Johan ( Golden Goal) skulle prøve seg som trenere på Larvik, kan du sende den linken ?
Larvik (og Norge) - håndball
-14.04.2011 kl:19:48


Hanne: Det kan jeg, kan poste det i et innlegg :)

Skriv en ny kommentar