Camilla Herrem vs Kari Mette Johansen


Jeg har sagt til Kari Mette at hun skal holde på så lenge jeg holder på. Så vi får bli gamle og grå sammen. Hun er sjefen og vil alltid være det, jeg bøyer meg i støvet for henne, sier Herrem.

Kari Mette Johansen vs Camilla Herrem, hvem synes du er best/liker du best? 

Jeg liker begge to veldig godt, men jeg må nok si Kari Mette Johansen. Som sagt flere ganger før har hun ikke hatt en så god sesong i år, men jeg tror at denne perioden kommer til å gå over ganske snart. Hun er utrolig god, og kommer alltid til å være en av mine favoritter. 
Camilla har jo utviklet seg veldig fort, og hun er en utrolig god håndballspiller det er ingen tvil om det! Når vi mister Kari Mette (noe jeg håper vi ikke gjør på en stund) så har vi jo Camilla på landslaget. Så venstrekanten blir jo ikke svekket selv om henne slutter :) 11 kommentarer


slagelse
-17.04.2011 kl:01:13


Kari Mette og Camilla er på omtrent samme nivå.

Kari Mette er mer tålmodig når hun hopper inn, hun ser an målvakten før hun avslutter og har meget god spenst og styrke i beina til å henge lenge i lufta. Når det gjelder skuddteknikken er den ikke den beste, men det tar hun igjen på tålmodigheten hvor hun henger ut målvakten før hun avslutter deretter.

Forsvarsmessig er hun fantastisk. Sterk og rask i kontra.

Camilla har bedre skuddteknikk enn Kari Mette. Hun kan tricke også. Det er ikke alle kantspillere som kan det, men det er bra at hun utvikler seg for hun lobbet omtrent hver gang før. Det blir for lett å forberede seg til. Nå er det allsidig skuddspekter, og er like god som Kari Mette i etablert angrep. Har også god løpsvilje begge veier. Forsvarsmessig har hun litt å gå på, selv om det allerede er bra.

Jeg velger Kari Mette, hun er mer komplett enn Camilla. Jeg liker begge to, og jeg er veldig glad at vi har Camilla når Kari Mette en dag legger opp. Da har nok Camilla også blitt enda bedre i forsvaret.
c. katalin undómiel
-17.04.2011 kl:08:48


Kari Mette :))
mysingapore
-17.04.2011 kl:09:16


Vanskelig ........ men må nok si Kari Mette <3<3 :) Jeg liker hun siden hun virker liksom veldig sånn grei og skygger ikke unna vist folk vil ha bilde med henne og sånn. Jeg bare føler det sånn jeg vet ikke. Men Camilla virker litt mere sånn som bare sygger unna noen ganger. Jeg så en gang at det var noen som strakk ut armen ( etter kampen) og ville at hun skulle ''give me five'' på en måte vist du kjønner, men hun bare gikk rett for bi og så ikke opp en gang.

Kari virker litt mer sånn sprudlene vist du kjønner, så jeg liker henne best :)
Rikke loves Nora <3
-17.04.2011 kl:11:29


Camilla Herrem! Mye bedre synes jeg, kanskje for at jeg ikke har sett KM spille så lenge, har liksom bare sett en drittperiode og ikke det før, siden jeg er såppas ung. Camilla har jeg sett hele karrieren til, og ikke sett noe dritt hittil :D Men KM er rågod hun også! <3
Larvik (og Norge) - håndball
-17.04.2011 kl:13:11


mysingapore: Skjønner. Jeg har aldri møtt Camilla Herrem, men Kari Mette virket veldig hyggelig når jeg møtte henne. Hun smilte og var hyggelig :) hihi
Larvik (og Norge) - håndball
-17.04.2011 kl:13:11


Rikke loves Nora: Åja, skjønner.:-)

Ja, begge er veldig gode :)
barehandball
-18.04.2011 kl:00:13


Kari Mette. Spessielt etter den herlige kampen hun spilte mot Buducnost i går :)

Men Camilla er god hun også!!;D
frida ;*
-18.05.2011 kl:14:27


Camilla herrem, lett!
Larvik (og Norge) - håndball
-18.05.2011 kl:17:12


frida ;*: Okai :) hehe
Elisabeth
-20.05.2011 kl:21:23


Kari Mette, no doubt !

Kari Mette er en mer stabil spiller en Camilla, og hun har flere år bak seg.

Camilla er også kjempe god, men hun er fremdels "fresh" og kanskje ikke like tålmodig som Kari Mette. ;) men hun blir nok en av verdens beste venstrekanter om ikke så alt for lenge!

Og når den dagen kommer, og Kari Mette slutter på landslaget har vi mange gode andre valg! Kan jo nevne Thea Mørk, Sara Breistøl (litt overasket over at hun ikke har fått prøvd seg på landslaget) Sanna Solberg og Inga Berit Svestad !
Larvik (og Norge) - håndball
-20.05.2011 kl:21:33


Elisabeth: Veldig enig med deg!! Som du sier vi har mange gode andre valg etter Kari Mette !! :))

Skriv en ny kommentar