Norge- Frankrike

Landslagssjef Thorir Hergeirsson pekte på manglende kontringsspill og for lite besluttsomhet i avgjørende situasjoner som årsaken til firemålstapet i åpningskampen. Forsvaret var han derimot godt fornøyd med.
- Jeg kan ikke huske sist vi bare lagde to kontringsmål i en kamp. Det er ikke typisk for Norge. Riktignok er de franske jentene flinke til å løpe hjem, men det ble for lite helhjertet innsats i de situasjonene vi ikke klarte å utnytte, sier han på telefon fra Tyskland.

Norge ledet med et mål til pause, men etter hvilen misset jentene på gode sjanser og det ga Frankrike muligheten til å dra i fra i målprotokollen.

I det norske målet sto Katrine Lunde Haraldsen hele kampen med unntak av et sjumeterskast. Hun hadde en redningsprosent på 45. Forsvaret foran henne fikk godkjent av landslagssjefen.
- Bakover var det godkjent i det store og hele. Karoline Næss var god og viste at hun har stort potensial som treer i forsvaret.  Det er fremover på banen vi må forbedre oss. I dag burde vi hatt 6-8 flere scoringer, avslutter Hergeirsson.

Norge bruker langfredagen til god fysisk trening og forberedelser til kampen mot Spania lørdag. De stiller med flere nye, unge spillere.

Målscorere var:
Heidi Løke 4
Linn-Kristin Riegelhuht 4
Tine Rustad Kristiansen 3
Linn Jørum Sulland 3
Ida Alstad 1
Marit Malm Frafjord 1
Kari Mette Johansen 1
Karoline Næss 1 

Stillingen ble 22-18 til Frankrike, Norge ledet 11-10 til pause...


Heidi Løke og Linka ble toppscorere. Bildet er fra EM 2008! 

- Handball.no :) 
 

2 kommentarer


Larvik Fan who is not from Norway
-21.04.2011 kl:21:48


It is ok it is just a friendly game. the result is not important. also the girls are still tired from the champions league games. they didn't rest enough.
Larvik (og Norge) - håndball
-21.04.2011 kl:21:59


Larvik Fan who is not from Nor: I agree :-) They also have many new players who haven't played much in the national team before.

Skriv en ny kommentar