Det gikk ikke så bra i dag..

Dette skrev handball.no: 

De norske Håndballjentene avsluttet firenasjonersturneringen i Tyskland med firemålstap for vertskapet, 27-23. Linn Jørum Sulland var dagens storscorer for Norge med 10 fulltreffere.

Det var en jevn kamp hele veien. De norske jentene lå stort sett bak med mellom et og tre mål, men klarte aldri å hente inn tyskerne som spilte med et godt mannskap og stor revansjelyst etter et dårlig mesterskap i desember
- Tyskland har fått ny trener og har en ny giv. I dag hadde de også gode målvakter. For vår del var ikke forsvaret og målvaktene så gode som vi har hatt tidligere. Derfor slapp vi inn flere mål enn vi vanligvis gjør, forklarer landslagssjef Thorir Hergeirsson.

Håndballjentene har benyttet påsketurneringen til å prøve ut mange konstellasjoner, og mange av de unge, nye spillerne har fått spille en god del. Hergeirrson er godt fornøyd med erfaringene laget har fått med seg.
- Det har vært nyttige kamper der de ferskeste har fått forsøke seg i nye roller sammen med de mer erfarne, og mange av de unge har gjort veldig mye bra, skryter han. Men han er ikke fornøyd med å tape.
- Jeg er fornøyd med en del prestasjoner, men ikke med å tape. Likevel spilte vi en bedre kamp i dag enn mot Frankrike i åpningskampen da det også ble firemålstap. Vi må være på topp i alle spillets faser for å vinne kamper mot de beste nasjonene. Det var vi ikke i dag, oppsummerer han og legger til at toppscorer Linn Jørum Sulland spilte en meget god kamp i angrep.

Landslagsledelsen ser allerede hva det skal jobbes med frem mot VM i Brasil i desember. En av oppgavene er å få mål på klare sjanser.
- Gjennom denne turneringen har vi fått erfaringer og læring som vi skal jobbe med utover sommeren og høsten, avslutter han.


Det ble lite mål på Heidi Løke i dag... 


Målscorere:
Linn Jørum Sulland 10
Linn-Kristin Riegelhuth  3
Camilla Herrem 2
Tine Rustad Kristiansen 2
Marit Malm Frafjord 1
Amanda Kurtovic 1
Heidi Løke 1
Stine Bredal Oftedal 1
Sanna Solberg 1
Tine Stange 1

Silje Solberg, Tonje Nøstvold og Kari Mette Johanse sto også over dagens kamp.  

2 kommentarer


Julie Ervik
-24.04.2011 kl:19:22


trist da :( men men, sånn er det! ikke alltid det går rett vei for de flinkeste heller
Larvik (og Norge) - håndball
-24.04.2011 kl:19:26


Julie Ervik: Det er sant! :))

Skriv en ny kommentar