Tilbake på landslaget

Katja Nyberg og Gøril Snorroeggen er tatt ut på landslagssamling i håndball. Begge har lenge vært uaktuelle på grunn av skader.

Samlingen (uten kamper) går fra 19.-22. mai og foregår i Oslo. Hele det norske stjernegalleriet er tatt ut.

Samlingen er den spede starten på oppkjøringen mot VM i Brasil (desember) og neste års OL (London). (©NTB)

TV2 Sporten Er det bra eller dårlig??  :-) 

 

5 kommentarer


Anita Iren - Liverpoolsupporter
-06.05.2011 kl:15:10


veldig bra :D
slagelse
-06.05.2011 kl:15:53


Det er bra. Katja Nyberg har et veldig høyt toppnivå, og et veldig lavt bunn-nivå. Hvis Katja kan stabilisere seg på høyt nivå, er det veldig bra at hun er tilbake.

Snorroeggen er en spennende playmakertype som kan utmerke seg både som distanseskytter og spillopplegger. Hun har et godt håndballhode. Hvis hun er kvitt skulderplagene og kan bruke skuddarmen fullt ut, er dette en gevinst for Norge.

Vi har en sykt god bredde i landslaget. Dette er et lukusproblem frem mot VM og OL når uttaket blir tatt og alle er skadefrie og i form. Det eneste som bekymrer meg er målvaktposisjonen. Vi vet ikke hvor langt Grimsbø er kommet i utviklingen. Derfor er jeg redd for at Lunde Haraldsen skader seg. Lunde Haraldsen er en av verdens beste målvakter, og er i internasjonal klasse. Grimsbø er på vei dit, men har fortsatt et stykk før hun er i selskap med Leganger, Lunde Haraldsen og Palinger. Dette er den eneste posisjonen Norge ikke har bredde på. Norge har som målsetning å vinne gull i hvert mesterskap. Jada, jeg vet hva den offentlige uttalelsen er, medalje. Men vi er verdens beste landslag, og skal ha gull. Dette er den målsetningen de har innad, og som vi forventer - selv om ballen er rund og alt kan skje.
barehandball
-06.05.2011 kl:16:56


Det er så bra!!:D
Larvik (og Norge) - håndball
-06.05.2011 kl:20:48


Anita Iren: Ja :- D
Larvik (og Norge) - håndball
-06.05.2011 kl:20:50


slagelse: Ja, det har jo blitt en vane at vi forventer gull nå! Det hadde vært utrolig morsomt om disse jentene kunne fått en VM medalje nå, det er jo bare dronninga som har den fra 1999.

Har ikke sett så mye av Snorroeggen, men Katja er veldig god når hun er på topp! :)

Skriv en ny kommentar