Forlenger med to år.

Karoline Dyhre Breivang skrev under en ny to års kontrakt med klubben. Hun kunne i dag feire både bursdag og kontraktforlengelse før turen går til Spania til helgen. 

 ? Jeg regner med mer oppmerksomhet enn vanlig, for ofte er sesongen over på den tiden av året. I år skal vi trene på bursdagen min, så det blir nok sang på treningen i kveld. Tine Stange og jeg er mai-barn begge to, så i og med at vi skal til Spania til helgen klasket vi til med bursdagsfeiring med grilling og kake i går hjemme hos Tine Stange. Gode, gamle bursdagsinvitasjoner ble delt ut på trening før den første finalen, forteller Karoline Dyhre Breivang.

Jeg er godt fornøyd med å få det i boks. Jeg trives veldig god her, både på laget og i byen. Det er jo et bra lag, så det er ingen grunn til å skulle flytte på seg. Jeg er glad for at klubben vil ha meg med videre, sier Breivang. 

 Klubben er strålende fornøyd med at en av de rutinerte velger å forlenge kontrakten. Det er ikke alt Karoline Dyhre Breivang gjør som blir lagt merke til, men hun er veldig viktig for et lag. Hun tar alle oppgaver hun blir satt til og i tillegg er hun ei trivelig og blid jente ? en miljøskaper, sier Larviks hovedtrener, Tor Odvar Moen. 

- larvikhk.no


Karoline vil fortsette i Norges største klubb i to år til, men det blir uten Heidi Løke. 
Linka fortsetter også i klubben :) 


 > Glad for at Karo fortsetter? 

6 kommentarer


Gina
-10.05.2011 kl:17:48


Kjempe glad for at Karo fortsetter !! : D <3
Larvik (og Norge) - håndball
-10.05.2011 kl:18:44


Gina: Jeg ogsååå :-D
slagelse
-10.05.2011 kl:18:47


Jeg er veldig glad for at Karo fortsetter. Alle sier at hun er viktig for lagmiljøet utenfor banen, og det kan godt stemme. Vi kjenner jo ikke til det, men jeg ser at hun fremstår som en gladjente. Sånt er alltid positivt. På banen er hun megaviktig i forsvaret, har vinnervilje og evnen til å avgjøre jevne kamper. Hun er en vinnerskalle.
Larvik (og Norge) - håndball
-10.05.2011 kl:19:04


slagelse: Nok en gang veldig enig. Det er jo ikke mange som legger merke til det hun gjør på banen, for folk er mer opptatt av de som scorer masse mål osv. Synes Karo gjør en strålende (usynlig, men bra) jobb i kampene :)
barehandball
-10.05.2011 kl:21:17


Jeg er kjempe glad for at Karoline fortsetter!! :D
Larvik (og Norge) - håndball
-10.05.2011 kl:21:57


barehandball: Jeg også :D

Skriv en ny kommentar