Flere spillere må kanskje vitne...

Det ble sagt for en liten stund siden at det muligens vil bli rettsak mellom Larvik HK og Karl Erik Bøhn angående sparkingen av Bøhn i januar. Nå er vtinelisten lagt ut, og flere spillere er involvert. 

Bøhn har innkalt: Gro Hammerseng, Heidi Løke, Tonje Larsen & Cecilie Leganger 
Klubben har innkalt: Karoline Dyhre Breivang, Sara Breistøl, Nora Mørk og Tine Rustad Kristiansen. 

''Jeg vet jeg er på lista, men det bare Champions Leauge som står i hode på meg nå'' sier Gro Hammerseng til TV2Sporten.  

Larvik HKs daglige leder, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, gjentar at de ikke ønsker å havne i en rettsaksituasjon, men heller få et forlik.- En av grunnene til at vi ønsker å forliksforhandle er for å unngå å sette spillerne, klubben og de ansatte i en slik situasjon, sa han til TV 2 Sporten. 

Du kan se intervjuet her: http://www.tv2sporten.no/handball/vitneliste-splitter-larvik-3491060.html

Jeg synes dette er veldig dumt egnelig at spillerne blir satt i mot hverandre. Det har jo ikke gått like bra utenfor banen nå har flere sagt,men de har klart å legge det bak seg når de spiller kamper. Jeg tror kanskje ting blir litt bedre når Heidi reiser til Ungarn, men det henger nok litt igjen i lufta uansett. Det kan jo ikke være en morsom situasjon for noen av spillerne dette her!!

> Hva tenker du om saken, og hvem som vitner for hvem?  

Foto: Torgrim Skogheim Her er noen av LHK jentene samlet på landslagssamling i juli 2010, nesten et år senere er ikke alt like idyllisk! Jeg tror ingen av disse hadde trodd at situasjonen skulle se sånn ut for et år siden! 

 

2 kommentarer


Tyne
-11.05.2011 kl:21:16


Kan du forklare det til meg? Leste det på op.no, men skjønner egentlig ikke noe ;p
Larvik (og Norge) - håndball
-11.05.2011 kl:23:10


Tyne: Det er vel bare at hvis det blir rettssak så må disse personene si hvordan ting har vært i klubben, osv...

Klubben vil helst inngå et forlik (en avtale), så de at spillerne blir satt opp i mot hverandre og at de skal slippe rettsak.

Er ikke 100 % sikker selv, men det er noe sånt :p hehe

Skriv en ny kommentar