Gamle treneren tror på seier.

Nå som LHK har reist til Spania, sitter Karl Erik Bøhn hjemme i Sandefjord. 

Larvik burde løpe Itxako i senk, noe annet ville forundre meg'sa han før hjemmekampen til sb.no
Larvik er bedre på absolutt alle områder. Spanjolene er et greit lag, men ikke noe mer. Vi møtte dem sist i høst i forbindselse med sesongoppkjøringen. Da vant vi lett uten Cecilie Leganger mellom stengene, sa Karl Erik. 

Karl Erik har ikke vært på en eneste kamp i Arena Larvik etter at han ble sparket som trener.
Han sier også at han kanskje ikke kommer til å se returkampen direkte, så viktig er den ikke. 
Jeg kommer til å se kampen, men kanskje ikke direkte. Kommer det noen andre ting som er viktigere, prioriterer jeg det. - SB.no
2 kommentarer


slagelse
-14.05.2011 kl:01:04


Jeg har stor respekt for Bøhn, og det arbeidet han har lagt ned i Larvik. Men etter at han favoriserte Heidi Løke og la spillet slik at hun skulle vær toppscorer i alle kampene, så syns jeg det ble for ensformig spill.

Jeg er fra meg av begeistring av verdens beste strekspiller Heidi Løke, og at hun er en målgarantist og at hun også skaffer straffer da hun ikke scorer på innspillene.

Når Larvik har tapt kamper de tre siste årene, så er det fordi at motstanderen har klart å ta Løke ut av kampen. Da har Larvik slitt med å score mål fra distanse og kant. Siste eksemplet er kampen mot Gyør hjemme i Arena. Vi kan ta med semifinale i Champions League i fjor mot Viborg. Etter at Bøhn ble sparket har Larviks spill blitt gradvis mer brettet ut og blitt mer uforutsigbart, og vi ser noen av Larviks tidligere kombinasjoner bli tatt i bruk igjen. Dette tror jeg vil fortsette etter at Løke har reist. Løke har i de siste månedene blitt bedre på å sperre ned for skytterne, og dette skal en som går for å være verdens beste i den posisjonen kunne. Løke kan det, men vi har bare sett lite til det da hun har hatt hendene fulle med å ta imot det innspillet etter det andre. Jeg liker utviklingen som har vært etter at Moen og Gjekstad tok over. Og jeg håper at Gjekstad er den som tar over neste sesong.

Jeg er ikke negativ til Bøhn, så det er sagt. Han er en fantastisk trener, og har en stor del av æren for at Larvik har kommet til Champions League finalen. Jeg har pekt på det jeg syns har vært negativt med han. Det som er positivt, er at han så Løkes potensiale, og han har hjulpet henne godt på vei til å bli den superstreken hun er i dag. Han har hjulpet mange spillere til å nå toppen, og har vært en kulturbærer i Larvik.

Det er synd at det er blitt slik mellom Larvik og Bøhn. Jeg vet ikke hva jeg håper på i denne rettsaken helt ærlig, men at det er en trist og stygg sak er det ingen tvil om.

Larvik har store muligheter til å vinne Champions League. Vi har det beste utgangspunktet i vår spillere.
Larvik (og Norge) - håndball
-14.05.2011 kl:01:12


slagelse: Ja, jeg har lagt merke til at Bøhn har lagt om spillet så alle ballene går inn til streken. Så på noen gamle CL kamper, og da hørte jeg bare dette i timeouten '' spill inn til streken'', ''Heidi står perfekt der inne, skyt inn til henne'', osv. Skal jo ikke si at det er negativt for enten blir det straffe eller mål som regel, men som du sier så ser man det når motstanderen pakker inn Løke. Da har Larvik begynt å slite mer, og det er ikke noe positivt. Selvom det har blitt litt bedre etter at Bøhn gikk!

Hadde Heidi vært drit dårlig og Bøhn hadde valgt henne på streken uansett så hadde jeg reagert, men nå var det jo ikke sånn.

Er enig med deg at han var en veldig god trener, og han har hjulpet Larvik og hadde det ikke vært for en del av hans arbeid tror jeg ikke de hadde vært i finalen i dag... Så all ære til han.

Jeg synes det er synd at ting har blitt sånn, kan jo ikke vært en bra situasjon for verken Bøhn, Løke, klubben og alle spillerne. Håper virkelig det løser seg på en bra måte, og at de slipper rettsaken... men jeg tviler på at det skjer.

Jeg gleder meg veldig til kamp og håper Larvik går av med seieren. Hever de spillet fra lørdagen har de en veldig stor sjanse.

Skriv en ny kommentar