Er hun tidenes beste håndballspiller??

Som mange vet så har Tonje Larsen vært med på å vinne mye. En norsk håndballspiller kan vinne 9 titler, Tonje har åtte av dem. I Norge er det serien som gjelder, den har Tonje vært med på å vinne 13 ganger. I tillegg har man cupen og sluttspillet som hun har vunnet 11 og 10 ganger. I Europa kan man vinne EHF cupen (vunnet 1 gang), cupvinnercupen(vunnet 2 ganger) & Champions Leauge (kan ta den i kveld). Tonje har vunnet alt med Larvik!
I tillegg er Tonje dansk seriemester med Viborg, etter at hun var der en sesong!! 

Med landslaget kan man vinne både EM, VM og OL. Tonje er den eneste på det nåværende landslaget som har vunnet VM. Hun har tatt EM gullet 3 ganger (kunne ha vunnet flere ganger, men var ute fra landslaget i 2003-2008) og hun gjorde comeback og vant OL gullet i Beijiing. Gunnar Pettersen, tidligere Larvik-trener, utpeker Larviks lagkaptein som tidenes beste håndballspiller.
- Tonje Larsen er verdens beste håndballspiller. Cecilie Leganger er den beste keeperen, men Tonje er den aller beste. Hun har ikke ett eneste svakt punkt i sitt spill. For meg er det uforståelig at hun ikke har fått en utmerkelse som verdensener, sier Pettersen til NTB.

Det er en grunn til at dama kalles dronninga. Jeg er helt enig i Gunnar, hun er den aller beste. Tonje er viktig for Larvik, og hun er viktig for Norge. Vi klarte oss uten henne i EM 04 og 06, men allikevel er vi avhengi av henne. Skal vi klare å ta VM gullet på nytt trenger vi Tonje Larsen, jeg tror muligheten er mindre hvis henne ikke er med i troppen! Hva mener du? Er Tonje den aller beste?? 
 

4 kommentarer


slagelse
-14.05.2011 kl:15:22


Dette er jo alltid en diskusjon om hvem man selv synes er den beste. En ting er sikkert, og det er at Tonje er fantastisk. Jeg syns at hennes skadehistorie har ødelagt for henne. Derfor har ikke hun blitt kåret til verdens beste spiller, etter min mening. Hvis andre er uenig med meg, så respekterer jeg det fullt ut.

I mine øyne er Tonje Larsen og Cecilie Leganger de to beste norske spillerne per dags dato, og det har de vært i mange år nå.

Når det gjelder Tonje i OL, så mener jeg at hun og Lunde Haraldsen var de viktigste brikkene for Norges gull. Norge manglet trussel fra distanse, og vi fikk en skytter som ikke er redd for å bruke skuddet sitt. Dette gjorde at vi kunne rullere på hvem som hamret ballen i mål. Det var skudd fra distanse, innspill til Lybekk, gjennombrudd fra Hammerseng, utspill til kant og sist men ikke minst - verdens beste kontringer! Norge hadde alt. Jeg syns angrepsmessig og forsvarsmessig at vi hevet oss klart med Tonje i troppen.

Jeg har stor respekt for dronninga. Jeg kommer ikke til å protestere om hun blir kåret til verdens beste spiller i 2011 hvis hun fortsetter dette spillet utover høsten og i VM. Jeg mener at man skal være stabil på høyt nivå et helt år for å bli kåret det året/hele sesongen. Personlig syns jeg Bojana Popovic er best i verden(selv om hun ble stoppet av Leganger i semifinalen), og jeg har vel sagt det før. Samtidig har Tonje vært innen rekkevidde denne sesongen, og har vært stabil på toppnivå lenge. Hvis hun får kåringen, så er det helt i orden for meg. Tonje Larsen er 36 år, og bedre enn noen gang.
Larvik (og Norge) - håndball
-14.05.2011 kl:15:46


slagelse: Det er synd at Tonje har vært så mye skada, men det er veldig sterkt å komme tilbake på den måten hun har gjort. Som du sier hun er 36 år, og bedre enn noen gang! veldig enig i at Tonje og Katrine var viktige brikker når det gjaldt OL gullet.

Jeg synes hun fortjener å blir kåret til den beste i 2011, men vi får se.. Hun er en viktig brikke for oss :))

Cecilie er også en av de beste i Norge ja, det er jeg helt enig i :- D
slagelse
-14.05.2011 kl:16:16


Ja, det er meget sterkt å komme tilbake slik hun har gjort. Det er jeg helt enig med deg i. Hadde hun opplevd å være mindre skadet, vil jeg tro at hun en eller annen gang ville vært verdens suverent beste, og fått kåringen. Det tror jeg. Og slik hun var under OL og EM i 2008, var helt fantastisk! I 2010/2011 er hun tilbake på det nivået etter nok en skade i høsten 2009.

Hvis hun er skadefri og i form høsten dette året, så blir det spennende å se.
Larvik (og Norge) - håndball
-14.05.2011 kl:16:40


slagelse: Ja, det blir veldig spennende. Vi får håpe at hun kanskje viser hva hun kan i kveld, for da er det ekstremt viktig at vi har en god Tonje Larsen med på laget :))

Skriv en ny kommentar