Treneren er klar....

Det blir bare et rollebytte neste sesong. Tor Odvar Moen blir assistent trener igjen, og Ole Gustav Gjekstad tar over stillingen som hovedtrener. Eller han blir sportsjef med hovedtreneransvar. 
Tror det blir ganske greit, i og med at Ole Gustav har vært trener for de fleste av jentene før og kjenner dem ganske godt. 

> Hva synes du om at han ble trener? - Jeg stiller meg 100 % bak det valget som klubbens ledelse har gjort, forteller Larviks kaptein Tonje Larsen. - Ole er perfeksjonist og svært opptatt av detaljer, detaljer som kan være helt avgjørende i forhold til å oppnå den sportslige suksessen vi ønsker oss også i fremtiden. Han har veldig gode og motiverende treninger og blir en veldig god leder av trenerteamet vårt. Vi gleder oss alt til neste sesong, avslutter Larsen.

 Jeg gleder meg til å jobbe med alle involverte i Larvik Håndballklubb. Selvfølgelig vil hovedfokus være å utvikle laget og enkeltspillerne, og å bidra til å nå klubbens høye mål. Men både på og utenfor banen har vi dyktige medarbeidere og frivillige, og organisasjonen har aldri vært sterkere enn nå. Det gjør at jeg er trygg på at vi går en god fremtid i møte, sier Ole Gustav Gjekstad. 

(Larvikhk.no)

6 kommentarer


Gina
-18.05.2011 kl:17:24


Det er kjempe bra !! ;) Det er en stor fordel for Larvik at hoved treneren kjenner jentene veldig godt !! :D Supert !! :D
Larvik (og Norge) - håndball
-18.05.2011 kl:18:03


Gina: Ja, helt enig med deg :D
slagelse
-18.05.2011 kl:19:55


Jeg er veldig glad for at Larvik fikk Gjekstad! Jeg håpet på det. Dette blir store greier....
barehandball
-18.05.2011 kl:21:30


Bra det! :D
Elisabeth
-20.05.2011 kl:22:31


Jeg syns det er helt på tryne..... det er jo helt klart at Ole Gustav og Bruun-Hansen satt igang dette med KEB for at Ole Gustav skulle få trener jobben selv! Merker jeg blir drit sur når jeg tenker på det.. Jeg er enig med dere andre over her at det er bra at det kommer inn en person som kjenner jentene godt og at de ikke må begynne helt på nytt, men jeg syns rett og slett at det blir for dumt...... sorry altså,men jeg blir bare frustrert når jeg tenker på hvor mye han har latt Karl Erik og ikke minst Heidi (og ungene) gå igjennom det siste halv året.... Nå skal jeg ikke skrive alt hva jeg mener om det her, for det hadde tatt for lang tid og hadde ikke vært noe hyggelig å lese, men jeg syns det blir feil!
Larvik (og Norge) - håndball
-20.05.2011 kl:22:36


Elisabeth: Greit å høre noe som ikke liker det også.... Jeg synes det egentlig er helt greit at han blir trener for Larvik, likte ikke KEB så godt. Han var en god trener, men likte ikke at han la om spillet så omtrent ALLE ballene skulle inn til Heidi Løke. Det ødela spillet til Larvik, og man merket det veldig godt når Løke ble pakket inn..

Men alle har forskjellige meninger, og sånn er det. Jeg tror ikke de satte i gang dette pga at Ole Gustav skulle bli trener.. men det er min mening!! :)

Det er jo synd på Heidi, og jeg synes det er utrolig bra at hun har vært så profesjonell og prestert så utrolig bra på banen selv om ting har vært tøft. Det står det veldig respekt av!

Skriv en ny kommentar