Enda flere som har meldt forfall....

Nå har også Katja Nyberg og HEIDI LØKE (!!!) meldt forfall til treningssamlingen i Oslo. Hvorfor vet jeg ikke, men ble litt overrasket at Heidi ikke er med...  (I tillegg står Kari Mette Johansen og Tonje Larsen over.) Gro har som sagt tatt landslagspause, og det er pga for stor belastning.  
Gro har vært fabelaktig i mange mesterskap. Hun er en spiller som står fram når laget sliter, sier Breivik til Nettavisen. Vi vet at laget kan vinne uten Gro, som det gjorde under EM i 2008. Nå er det et stykke arbeid som må gjøres for at de andre jentene skal komme opp på det nivået igjen uten Gro.

- Denne beslutningen føles riktig for meg. Jeg må tenke på totalbelastningen for helsen min og velger derfor å prioritere klubbhåndball. Derfor satser jeg ikke mot VM, sier Hammerseng.
- Det er synd at vi ikke får benyttet hennes kvaliteter fram mot VM i Brasil og i mesterskapet. Men vi er glade for at hun holder døren på gløtt for å ta på seg landslagsdrakten igjen senere hvis det skulle føles riktig, sier Hergeirsson.

(Dagbladet.no) 

6 kommentarer


Ida J
-19.05.2011 kl:14:31


hva i Helve... er som skjer??!! Jøss
Mia Tresnes
-19.05.2011 kl:16:26


GROOOOO!!!!!!! NEEEEEEEEEEEEEIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gro vist du leser dette vil jeg at du skal vite at jeg vle knust når jeg leste dette !!! Slag i magen for å si det sånn!!

Men skal Katja og Heidi være med på VM?

Når er det VM?
Larvik (og Norge) - håndball
-19.05.2011 kl:17:00


Ida J: Skjønner ikke jeg heller ;S
Larvik (og Norge) - håndball
-19.05.2011 kl:17:02


Mia Tresnes: Jeg vet ikke om de to (Heidi & Katja) skal være med videre, jeg tror ikke Heidi L dropper VM for å si det sånn. VM er fra 3- 18. desember :))

Kjipt at Gro ikke skal være med mer ;s
Elisabeth
-20.05.2011 kl:22:24


Jeg tror Heidi står over pga dette med rettsaken ! tror nok hun har nok å holde på med som hun har nå, ekker helt sikker.. men det er jo kanskje ikke så rart om det er det?

Kari Mette og Tonje står over pga. belastning, og Katja mest sannsynlig for og trene seg opp ordentlig før hun begynner på nytt igjen! litt dumt, men er jo bedre å være i form til et evnt. mesterskap i Desember!

:)
Larvik (og Norge) - håndball
-20.05.2011 kl:22:26


Elisabeth: Det kan jo hende det er derfor ja... Skjønner jo at hun har nok da ja! Du har nok rett i det, håper Katja blir klar til VM (vi trenger henne nå!)

Skriv en ny kommentar