Ny kontrakt!

Nå har Olga Medvedeva har skrevet under en toårig kontrakt med Larvik Håndballklubb.
Jeg trives veldig godt i Larvik, og gleder meg til å nå nye mål med Larvik Håndballklubb sier hun til klubbens hjemmesider. 
Vi er glade for å ha med Olga videre, hun er en av de unge  som er god nå. Vi har kanskje ikke sett henne på sitt beste pga skader. - Sier Ole G. Gjekstad til larvikhk.no
Hun har 3 landskamper med det russiske landslaget, og hun er verdensmester med U21. 

Det er bare Heidi Løke som drar fra klubben, mens det kommer inn tre nye linjespillere for å erstatte henne. Det er da Isabel Blanco, Pernille Wibe og Mie Sophie Sando

Her er oversikt over hvem sine kontrakter som går ut når: 
30.juni. 2012: Gro Hammerseng, Tine Stange, Lene Rantala, Linn Jørum Sulland, Amanda Kurtovic, Tine Rustad Kristiansen og Katja Nyberg. 

30.juni.2013: Isabel Blanco, Pernille Wibe, Tonje Larsen, Sara Breistøl, Karoline Dyhre Breivang, Linn-Kristin Riegelhuth, Cecilie Leganger, Olga Medvedeva.

30.juni.2014: Kari Mette Johansen, Nora Mørk, Thea Mørk, Mie Sophie Sando.  


Nora Mørk skal spille for for Larvik frem til 2014. 

Jeg tror kanskje Tonje Larsen (2013), Lene Rantala (2012), Kari Mette Johansen( 2014) Cecilie Leganger(2013)  og Karoline Dyhre Breivang (2013) ikke kommer til å skrive flere kontrakter med Larvik eller noen andre klubber. Tror kanskje disse kommer til å gi seg når kontraktene utløper, men man skal selvfølgelig ikke være sikker.  tillegg er jeg litt usikker på Gro etter at hun sa nei til landslaget for andre gang, tror kanskje hun takker for seg etter denne sesongen eller kanskje tar en sesong til. Dette er hva jeg TROR, ikke hva jeg håper... Vil jo at de skal fortsette en laaang stund til. 
Rantala blir 43 år i år, og er fortsatt veldig god. Så de andre har jo en del år igjen, hvis de har henne som forbilde. Flere av dem har jo slitt litt med skader, og derfor tror jeg kanskje de ikke kommer til å holde på så lenge som Rantala (og Trine Hatlvik som la opp i år, 45 år gammel). 


Lene Rantala har vunnet alt som kan vinnes med både det danske landslaget og klubblaget. Linka mangler nå bare VM gullet før hun har alt! :) 

> Hvem tror du gir seg når kontrakten utløper?  

 

4 kommentarer


Mia Tresnes
-20.05.2011 kl:20:16


har en vond følelse at gro gir seg da..... men jeg har forsatt håpet oppe !!!
Larvik (og Norge) - håndball
-20.05.2011 kl:20:22


Mia Tresnes: Det har jeg også, håper hun blir med til OL i 2012!! :-))
slagelse
-20.05.2011 kl:20:33


Jeg tror at Gro Hammerseng, Cecilie Leganger, Lene Rantala og Kari Mette Johansen gir seg kontraktene deres går ut. Når det gjelder Tonje Larsen, så syns jeg det ser ut som hun er en evighetsmaskin. Man kan aldri vite, men hun ser ut som hun er sulten - tross skadeproblemer.

Jeg er usikker på Blanco og Breivang.
Larvik (og Norge) - håndball
-20.05.2011 kl:20:40


slagelse: Tonje Larsen blir jo bare bedre, så hun kan jo egentlig holde på en god stund til, men tror kanskje hun gir seg pga dårlige knær! Men som sagt alt kan jo skje, og de kan overraske.

Skriv en ny kommentar