1 av 2!

Nora Mørk skulle som jeg skrev tidligere operere begge knærne for jumpers knee som hun har slitt med i denne sesongen. Hun har nå gjennomført den første av to operasjoner hos en spesialist i Sverige. 

? Venstrekneet er operert og operasjonen gikk bra. Men de fant også en brist i en sene, så nå går det lengre tid før jeg blir spilleklar, sier en mellomfornøyd Nora Mørk til TV 2 Sporten. 

Meningen var at hun skulle bli spilleklar etter 6 uker, men nå må hun vente i mellom 8 og 12 uker.

? Det er kjedelig at det kommer til å ta lengre tid enn ventet, men nå måtte jeg bare gjøre dette. Det er ikke kult! 
Om tre uker skal jeg tilbake til Sverige for å operere det høyre kneet. Men åtte til tolv uker gjelder for begge knærne, forteller Mørk. 

Hun blir derfor ikke med til Algarve sammen med resten av landslaget i sommer, og oppkøringen til sesongstart med Larvik blir heller ikke den samme som tidligere. Hvis alt går som det skal er hun klar til første seriekamp om 103 dager!  

4 kommentarer


slagelse
-24.05.2011 kl:20:57


Nora Mørk er et megatalent. Hun minner meg noe om Cecilie Leganger med tanke på at hun er så ung, og allerede på høyt nivå. Hun er tøff og fokusert på det hun har lyst til å gjøre med håndballen. Jeg tror at hvis utviklingen hennes fortsetter i kommende år, vil hun komme til å bli verdens beste håndballspiller.

Leganger og Mørk er jo på forskjellige posisjoner, men noen likheter er det mellom de fleste håndballspillere.

Jeg håper at Mørk kommer over skaden raskt, for hun er allerede en nødvendig spiller både i Larvik og i landslaget.
Larvik (og Norge) - håndball
-24.05.2011 kl:21:10


slagelse: Kunne ikke vært mer enig! Nora er et super talent som kan komme veldig langt hvis hun bare får vekk den skaden. Vi ser jo hvordan Tonje Larsen har hatt det i nesten alle år, så vi får håpe Nora slipper det samme!!
Rikke <3 NM <3
-25.05.2011 kl:15:17


Nora min takler dette, har snakket med Tirill (Moren til Nora), og hun sier Nora har det bra.

Fikk henne også til og hilse fra meg <3
Larvik (og Norge) - håndball
-25.05.2011 kl:16:00


Rikke NM: Åja, så bra da :)

Skriv en ny kommentar