En av Norges dårligste tapere?

Fant en artikkeln fra VM 2009, der Camilla snakker om hvor dårlige taper hun er! Intervjuet er fra etter kampen mot Russland i semifinalen, der Norge tapte med 8 mål. Det var da en skuffet Camilla som måtte gå av banen. 

''Jeg kommer alltid til å være verdens dårligste taper, jeg er helt syk. Det er en sykdom som jeg har. Jeg kan si til meg selv: ''Kom igjen, drit i om du taper'', men jeg klarer ikke glemme det. Jeg får vondt inni meg og jeg blir så sint''

GJEMTE SEG: Camilla Herrem var dypt skuffet etter gårsdagens åttemålstap i semifinalen mot Russland.
Camilla var både irritert, lei seg og oppgitt etter at finaledrømmen ble knust av Russland i VM 2009. 


Herrem har vinnerinnstinkt når det gjelder alt, ikke bare på håndballkamper. 
Kortspill for eksempel, det er jo unødvendig å bruke krefter på sånt, men jeg blir så sint. Og da jeg spilte fotball mot søsknene mine og tapte, da tok jeg ballen og gikk. Mor og far kunne ikke snakke til meg etter på da jeg var liten. Det verste er i bowling, kortspill eller lignene. Da føler jeg det bare er flaks hvis noen andre vinner. 


Som regel kan Camilla juble på håndballbanen.

Det er jo ikke så ofte Byåse og landslaget taper, men for Camilla er ikke håndballtap det verste. 
Det går faktisk greiere i håndball. Det kommer selvfølgelig an på hvordan vi taper, men hvis det skjer som følge av tullefeil, da bør ikke folk snakke til meg. Da begynner jeg bare å grine!
I håndball må jeg bare akdeotere at andre er bedre. Men hvis jeg taper mot Steffen (kjæresten) i bowling, da takler jeg det ikke. Han vil ikke spille mer med meg, han synes det er grusom. Det skaper dårlig stemning å spille ting med og mot meg.  

Aldri vært voldelig.
Jeg har ikke gjort så mye galt, det er bare det at jeg blir kjempesint. Men jeg blir aldri voldelig. Jeg bare bjeffer, snakker om flaks og er barnslig. Rett og slett litt bitchy. 

Skulle du ønske du taklet det bedre? 
Ja, og jeg har prøvd mange ganger. Sagt til meg selv at jeg skal slappe av og tenke at det bare er et spill, men jeg blir sint likevel. Jeg forstår det ikke. 


Camilla får trøst av kantkollegaen etter et tap.

> Er du en dårlig taper? 

7 kommentarer


Hanne
-02.06.2011 kl:15:04


Kjenner meg litt igjen der, hehe :p
Larvik (og Norge) - håndball
-02.06.2011 kl:15:21


Hanne: Hehe, sikkert en del som gjør det :p
slagelse
-02.06.2011 kl:17:33


Jeg er nok dårlig taper ja. Camilla Herrem er ikke alene i verden om å være dårlig taper. Spesielt i ballspill, og håndball er nok det verste du kan spille med og mot meg hvis jeg taper. Samme om jeg taper stort eller lite, og det er nedtur uansett.

Kortspill også. Det er fælt å tape. Jeg er taktiker, og spiller for å vinne. Jeg elsker konkurranse.
Larvik (og Norge) - håndball
-02.06.2011 kl:17:40


slagelse: Skjønner!

Jeg er ikke så dårlig taper når det gjelder ballspill. Blir selvfølgelig litt irritert på meg selv, men blir ikke kjempe sint/lei meg.

Blir litt sur hvis andre vinner over meg i spill og sånn, pleier som regel å si ''Herregud, det der var bare flaks''! Hvis jeg vinner selv så blir jeg litt dårlig vinner og kan drive å si '' haha, jeg vant'' i flere timer etterpå :p
Amilie :- D
-02.06.2011 kl:21:19


Drit fin blogg :- D Hva med en kommentar tilbake ? <3
Gina
-02.06.2011 kl:23:09


Hehehe !! *ler* Det øverste bilde sier alt liksom !! :D Heheh, det er så Camilla Herrem :D Ei rå jente !! :D <3
Larvik (og Norge) - håndball
-02.06.2011 kl:23:34


Gina: Hehe :- D

Ja, hun er utrolig morsom! :- D

Skriv en ny kommentar