Eliteserielisens på plass

Tildelt lisens i første tildelingsrunde

Norges Håndballforbund har tildelt Larvik HK lisens uten anmerkninger.

Larvik HK er med i første tildelingsrunde og er blant de klubbene som kommer inn under kravene til "Lisens uten anmerkninger".

I brev fra Norges Håndballforbund er Larvik HK tildelt eliteserielisens 2011/2012 uten anmerkninger. I brevet kommer det også fram at Arena Larvik er godkjent som arena og at klubben gis anledning til deltakelse i den e-cupen de sportslig måtte være kvalifisert for.

I brevet fra forbundet heter det at "økonomi fortsatt er det bærende elementet i Eliteserielisensordningen, og det eneste området som isolert sett kan påvirke lisensstatusen. Den økonomiske situasjonen sett under ett er akseptabel, men det er store variasjoner både i målt omsetning, resultat og egenkapital".
Med et overskudd på 670.000 for 2010 og en egenkapital på 910.000 ved årsskiftet kom Larvik HK godt innenfor kravene fra forbundet.

- www.larvikhk.no 

I tillegg til Larvik er det 6 klubber i dameserien som har fått lisens. Dette gjelder Byåsen, Flint, Våg, Levanger, Njård og Tertnes. Resten må vente til slutten av juni :) 
 

Én kommentar


Ingrid :)
-07.06.2011 kl:11:19


Kult <3

Skriv en ny kommentar