Lene Rantala til VM i Brasil!?

Ja, du leste rikig.... Lene Rantala kan kanskje være klar til VM i Brasil om et par måneder. 
Danskene spilte to kvalifiseringskamper mot Polen, og vant begge to. Dvs at de er klare for VM, og Lene hadde en liten ære for det. Det ble skrevet at hun spilte en praktkamp mot Polen søndag kveld  i en dansk avis på nett.  
Rantala sier hun skal ta en prat med landslagssjefen Jan Pytlic i løpet av sommeren, også får de se hva det blir til.

Det har hele tiden vært en avtale at vi skulle snakke sammen etter at vi var kvalifisert til VM, nå får vi se hva som skjer, sier Lene Rantala til den danske avisen ''Politiken''. 

Lene har tidligere vært første keeper for Larvik, og fikk mye spilletid. Dette forandret seg da Cecilie Leganger kom til klubben før denne sesongen. Hun spilte en veldig god kamp mot Gyør  tidligere i år, da Cecilie var syk og ble sittende på benken. Hun beviser at hun holder et høyt nivå fortsatt.  Jeg synes det hadde vært veldig kult om Lene skulle vært med til VM, da har hun faktisk fylt 43 år. Morro at hun klarer seg så bra selv om hun er over 40 år.
Hva synes du om det? 


 

2 kommentarer


slagelse
-13.06.2011 kl:23:22


Det hadde vært fantastisk. Lene har imponert meg i mange år. Hun er sulten i en alder av snart 43 år. Hun har vunnet alt, og vil vinne det igjen. Det er bare å bøye seg.......
Larvik (og Norge) - håndball
-13.06.2011 kl:23:39


slagelse: Ja, hun er fantastisk! Lene har ikke gitt seg selv om hun har blitt et andrevalg på Larvik. Synes det er utrolig stort at hun har taklet det så bra!

Skriv en ny kommentar