Gleder meg sykt til i morgen :D

Nå er det under 24 timer til jeg ser Camilla Herrem, og det blir utrolig gøy! Jeg skal nemlig være publikum hos ''Hvem kan slå Aamodt og Kjus'', og det er Camilla og Siren Sundby som skal delta. (Les om det her).
Programmet sendes ikke før i september/oktober på tv tror jeg :) 
Skal se om jeg får tatt noen bilder til dere, vurderer å ta med kamera. Tror ikke det kan brukes under innspillingen, men kanskje etterpå! Tror ihvertfall at det kommer til å bli veldig morsomt.
Får bare håpe at Camilla IKKE taper da, haha.Har begynt på ''Fakta om'' - innlegget, men tviler på at det blir ferdig til i kveld. Har vært litt treg med det, for har prioritert litt andre ting denne helgen + at jeg glemte det litt. Så hvis det ikke blir ferdig til i kveld kommer det på tirsdag.(Har ikke pc før da)  Reiser rett fra skolen og til innspillingen i morgen. Den slutter ikke før klokka 22.00, så da skal jeg overnatte hos ei vi kjenner. Dagen etter er det klassetur, også kommer jeg hjem i løpet av dagen på tirsdag. 

Som dere ser har jeg endret litt på designet, og jeg har heller ingen header. Skal prøve å få fikset en i løpet av de nærmeste dagene :)  

Ha en fin kveld videre!  

5 kommentarer


Lina Amalie
-19.06.2011 kl:20:30


Å, hadde nesten glemt det. Gleder meg masse til å se det :D
Mylli
-19.06.2011 kl:22:39


Får vi vite om de tapte eller vant?? Eller ikke kanskje??
Larvik (og Norge) - håndball
-19.06.2011 kl:22:46


Mylli: Nei, det kommer jeg ikke til å si :) Det får være en overraskelse! hehe
Rikke :)
-20.06.2011 kl:08:18


Heldig ! Men jeg, Lina og Sofie er heldigere ! Vi skal på håndballskole der Camilla skal være TRENER! :):):) Du må kose deg og hilse :)
Larvik (og Norge) - håndball
-20.06.2011 kl:10:28


Rikke: Så morsomt da :D Det blir sikkert kjempe gøy, hehe :- D

Det skal jeg gjøre, takk!

Skriv en ny kommentar