Rettsak i august

Larvik håndballklubb og Karl Erik Bøhn var i dag på meklingsmøte, og de kom ikke til enighet. Dette sto det på op.no: 

Daglig leder i Larvik Håndballklubb, Bjørn Gunnar Bruun Hansen, ville ikke kommentere saken da han kom ut fra meklingsmøte, men klubbens advokat sier til avisa at avstanden mellom partene var for stor.

- Vi synes imidlertid at det er svært trist at partene ikke kan komme til enighet, sier advokat Samuelsen til ØP Nett.

Karl-Erik Bøhn sa i en kort kommentar til avisa at han synes det er trist at forholdet mellom klubben og han skal ende på denne måten.

Rettsaken mellom partene er berammet til tredje, fjerde og femte august, og går i Larvik tingrett.

VIL KJEMPE I RETTEN: Eks-trener Karl Erik Bøhn er i konflikt med sin tidligere klubb. Foto: Scanpix 

- Jeg er innstilt på å kjøre dette løpet helt ut. Jeg har allerede tapt alt og har ingen fallhøyde. I en eventuell rettssak tror jeg at jeg kommer frem, sier Bøhn til VG.

Les mer her: http://www.vg.no/sport/haandball/artikkel.php?artid=10095593
 

 Hva tenker du om saken? 

4 kommentarer


slagelse
-21.06.2011 kl:20:15


Jeg har lenge respektert Bøhn for å være en fantastisk trener, og han har en stor andel i Larviks etterlengtede Champions League trofe. Dette har Larvik jobbet lenge og hardt for. Bøhn er ganske enkelt en trener i toppklasse.

Når det er sagt, så syns jeg at Bøhn går for langt nå. Han sier selv at han har tapt for lenge siden, så da kan han altså stå løpet ut i en rettsal. Hvis han taper den, så er det han som må betale det rettsaken koster. Itillegg skader det Larviks spillere, for det er allerede splittelse i spillertroppen. Media er heller ikke veldig skånsomme. Jeg syns Bøhn kan la saken ligge, for spillernes skyld - og ikke minst for Heidi sin skyld.
Larvik (og Norge) - håndball
-21.06.2011 kl:21:07


slagelse: Ja, det er jeg enig i det du sier! Dumt at dette skal være en slags ''oppkjøring'' til neste sesong. Selvom spillerne har vært veldig profesjonelle på banen, kan det ikke være så veldig lett for dem å forholde seg til dette.
slagelse
-21.06.2011 kl:23:08


Ja, det er en trist sak. Du sier noe med "oppkjøring" til neste sesong. Du har helt rett.
Larvik (og Norge) - håndball
-21.06.2011 kl:23:29


slagelse: Ja, veldig trist! Vi får bare håpe at spillerne klarer å være like profesjonelle nå som det de var i forrige sesong!

Skriv en ny kommentar