Tolv spillere støtter Larvik håndballklubb!!

I dag var det et intervju med Tonje Larsen i VG, har akkuratt lest igjennom artikkelen selv. . Det har vært flere intervjuer med b.la Bøhn  i VG de to siste dagene, men de har dessverre ikke jeg fått med meg. Er det noen som har lest dem og kan si litt hva som sto? 

Her er ihvertfall en liten oppsummering av dagens artikkel: 


Bilde er fra artikkelen i avisen

Som en av tolv Larvik spillere støtter Tonje Larsen sparkingen av Bøhn. Larsen ble overrasket da hun sto på vitnelisten til sin tidligere trener , hun har heller ikke fått noen forklaring på hvorfor. Allikevel gruer hun seg ikke til hun skal i retten. Dette vil jo uansett handle om å svare på spørsmål fra begge siders advokater. Jeg har ingen vanskligheter med det, sier Tonje. 
Karl Erik og Larvik håndballklubb ble ikke enige i et meklingsmøte som foregikk på tirsdagen. Bøhn sa etter dette at det kom til å komme frem negative ting om enkelte spillere ''som folk nesten ikke vil tro er sant''. I tillegg har han sagt at spillerne vil få svi i retten (Herregud- Jeg synes personlig at han går litt langt med å si dette. Greit jeg skjønner at han er sint, men allikevel!). Tonje sier at dette er hans ord og at denne saken er mellom klubben og KEB! 

Dette bilde er også fra artikkelen

 Men det er ingen tvil om at du støtter at klubben sparket ham? 
Ja  jeg støtter klubben. De grepene som ble gjort var riktige og nødvendige, svarte dronninga av Larvik. 
Gro Hammerseng, Cecilie Leganger og Heidi Løke er de eneste som ser ting annerledes enn Tonje og de andre Larvikspillerne. 

I troppen er det 17 stykker, og 12 av dem støtter klubben. De som har vært en stund i klubben velger å stå ved klubbens side. Nykommerne (Thea Mørk, Amanda Kurtovic) velger å være nøytrale. Gro og Cecilie regnes også som nykommere i og med at de kom i fjor, men de har altså valgt å støtte Bøhn og Heidi. Isabel Blanco, Mie Sophie Sando og Pernille Wibe er ikke trukket inn i saken! 

Tonje sier at det ikke er noen splittelse i gruppa. Vi hadde ikke vunnet Champions Leauge om spillergruppa hadde vært splittet. Vi har respekt for hverandre og står derfor heller ikke i mot hverandre. 
Kan de bli splittelse når saken blir satt på spissen i rettsalen? 
Nei. Det er opp til retten og finne ut av hva som er rett og galt i saken.

I går skrev dagbladet at Larvik hadde satt et nytt punkt i kontrakten. Den går ut på at hvis treneren innleder et forhold med en spiller, må han slutte i jobben. Dette støtter Tonje Larsen, du kan les mer om dette her
Larsen avslutter med å si at hun ikke tror at dette vil ødelegge for sesongoppkjøringen eller neste sesong. Jeg hadde håpet at det kom en løsning under rettsmeglingen. Nå får vi håpe at saken finner sin endelige løsning i retten. Men jeg tror uansett at den ikke får noe å si for oss. 

Som sagt jeg synes Bøhn går alt for langt med å si at spillerne skal få svi, osv. Etter det jeg har fått med meg så er det jo lederne som har sparket han og ikke spillerne. Vi vet jo selvfølgelig ikke halvparten av saken, så det er jo litt vansklig og si/mene ting når man ikke vet alt. Allikevel synes jeg Bøhn burde oppføre seg litt mer voksent enn det han har gjort i denne saken. Jeg har stor respekt for Heidi, for hun har vært utrolig profesjonell dette siste halvåret. Det kan ikke ha vært lett å forholde seg til dette når arbeidsgiveren og samboeren står i mot hverandre. At hun til og med var på trening dagen etter sparkingen sier sitt. Det var også mange som lurte på om hun ville avslutte sin tid i Larvik allerede i januar, da sa hun dette: ''Jeg står løpet ut, jeg er profesjonell''. Det har hun virkelig gjort, og hun har storspilt hele sesongen. Som jeg sa: STOR RESPEKT for det!! 


Her er Løke på trening dagen etter sparkingen. 

Du kan se videointervju med Tonje Larsen her: http://www.tv2.no/sport/handball/tonje-larsen-stoetter-larvik-men-er-paa-vitnelisten-til-motparten-boehn-3522668.html 

5 kommentarer


Agnethe
-23.06.2011 kl:23:01


Fin blogg :D
Tonje Fr. Olsen
-23.06.2011 kl:23:30


Jeg synes hele denne saken er teit. Også synes jeg synd på Heidi Løke. Han ble vel sparket fordi han var med Heidi Løke når hun skulle signere for ny klubb? Var det ikke noe sånt?
Gina
-23.06.2011 kl:23:31


Er så enig med deg !! Heidi Løke er den som har vært mest profesjonell av alle sammen !!! Tror litt på det Larsen sier om splittelser i gruppa, tror dem ikke hadde klart å vinne CL hvis det hadde vært store splittelser :D Det er opp til lederne i klubben og avgjøre det :D

<3 HEIDI LØKE <3
Larvik (og Norge) - håndball
-23.06.2011 kl:23:39


Tonje Fr. Olsen: Det stemmer det, eller det var ihvertfall en av grunnen til at han ble sparket. Ja, det er synd på Heidi!!
Larvik (og Norge) - håndball
-23.06.2011 kl:23:41


Gina: Er veldig enig! Alle har jo vært profesjonelle,og klart å gjøre jobben sin på banen ihvertfall. De viser at de klarer å fokusere på det de skal, og det er å spille håndball for laget sitt. At de da klarer å vinne CL-gullet er sterkt! :Heidi har vært utrolig sterk og profesjonell både på og utenfor banen!

Skriv en ny kommentar