Cecilie og Katja

Det var noen som ønsket litt bilder av Cecilie Leganger og Katja Nyberg - legger ut noen få som jeg fant :) Hvis det er noen spillere dere vil at jeg skal legge ut bilder av er det bare å si ifra!4 kommentarer


Hanne
-12.07.2011 kl:23:52


Katja! <3

En av mine favoitter! :)

Kunne du lagt ut noen bilder av Gro Hammerseng eller Nora Mørk? :)
Larvik (og Norge) - håndball
-12.07.2011 kl:23:57


Hanne: Jeg kan legge ut bilder av dem i morgen :)
slagelse
-13.07.2011 kl:12:33


Det er fine bilder av begge to. Det beste bildet er etter min mening det øverste av Cecilie. Cecilie har til tider noen sinnsyke redninger. Den redningen der gjorde hun mot Ungarn under VM i 1999 på stillingen 20-19 til Norge. Ungarn hadde hentet opp seks mål, og hadde fått god flyt og kommet seg godt inn i kampen. Den redningen der var veldig viktig for Norge. Jeg syns denne redningen er på nivå med de tigersprangene hun gjorde mot Dinamo i februar. Kampen mot Ungarn var ikke Cecilies beste, men den redningen der var helt fantastisk. Det var et distanseskudd som hun halvklarerte med høyre fot i spagat, og ballen stusset videre mot målet. Deretter hiver hun seg baklengs med ryggen til målet og får slengt høyrehånden i tide til å kunne ta den på streken. Dette skjedde på en brøkdel av et sekund. Det er gøy å se på Cecilie. Jeg håper på flere redninger av de kaliberet der fremover i neste sesong også. Gjerne flere tigersprang oppe i vinkelen som hun gjorde mot Dinamo. Gåsehud........ Det verste er at det ser enkelt ut. Takk for at du la ut bilder av Cecilie.
Larvik (og Norge) - håndball
-13.07.2011 kl:13:14


slagelse: Ja, hun har noen helt syke redninger. Det er ikke alltid hun har en kjempe god kamp, men hun redder som regel de ballene som er veldig avgjørende. Det var sykt morsomt å se på Cecilie under Dinamo kampen, jeg hadde aldri sett henne gjøre det før ;o (Var 9 år under VM i 99, så da var jeg ikke så interessert) Jeg håper også vi kommer til å få se flere sånne redninger!!

Bare hyggelig, jeg visste at du kom til å like det :- D hehe, kommer sikkert til å legge ut flere av henne etterhvert også. Skal på noen kamper i løpet av denne sesongen og da skal jeg prøve å få tatt bilder av henne!

Skriv en ny kommentar