Sagt om Gro Hammerseng

Fant litt ting som ble sagt om Gro Hammerseng. Det blir nesten sagt det samme i alle setningene, men uansett det sier jo litt om Gro. Hun er den fødte leder, rett og slett. 

Trine Jensen: Hun er en figther av guds nåde (Dansk TV2 16.12.06)

Grit Jurack: Gro er veldig viktig for Norge. Hun er hjernen i laget. (Dagbladet 13.12.06)


 Kjersti Grini: Det er ikke tilfeldig at Norge vinner så mye med Gro på banen. Hun er en veldig sentral i alt. I oppladning til kamp, utenfor banen og på banen. Det var en drøm for meg å få jobbe sammen med henne. Selvom hun var ung, var hun så moden og tøff (Dagbladet 13.12.06)

Frank Henriksen (Sportsjef i Ikast): Gro er som alle vet en fantastisk, men fair forsvarsspiller, en komplett kontraspiller, en intilligent spillestyrer og en farlig avslutter.- og så sist, men ikke minst: Ett fantastisk menneske (NRK 14.12.05)

Ukjent: Etter at Gro forlot klubben (Gjøvik tror jeg) har høytalerne i halen forlenget levetid. Som volumsjef sørget hun for ''sinnsykt'' høy lyd under treningene. (Dagbladet 10.11.05) 

Henri Kaardal (tidligere trener i Gjøvik/Vardal): Gro har alltid vært en ærlig og uredd person som bryr seg enormt om andre.Og hun har en egen evne til å dra med seg andre spillere. Om hun ikke skulle vært kaptein vet jeg ikke hvem andre som skulle vært det. (Dagbladet 10.11.05)

Den nye dronningen av norsk kvinnehåndball. Stor vinnervilje,stor ansvarsvilje, og et stort figtherhjerte.
(
VG 26.12.04)

Kari Mette Johansen: Hun er komplett. Både som spiller og menneske. Både på og utenfor banen. Hun støtter alle, har et godt ord til alle oss som er nye.  (Siste.no 20.12.04)


Ukjent: I øyeblikket Europas beste håndballspiller. Det blir garantert ingen sovepute for Gjøvik-jenta. Hun kommer til å jobbe maksimalt for å bli en enda bedre idrettsutøver. Og da blir hun det. (Oppland Arbeiderblad 20.12.04)

Kjersti Beck: Det mest positive du kan si om Gro, er at du ikke kan si en eneste negativ ting om henne. Hun er perfekt - real, omsorgsfull, med kontroll på oss alle. (VG 20.12.04)

Gro Hammerseng taktisk mesterhjerne. (Drammens Tidene 19.12.04)

Kaptein Gro - den nye landsmoderen.
(VG 18.12.04)

Marit Breivik: Strateg og samlepunkt i laget. Matchvinnertype. (Dagbladet 18.12.04)Mor Norge: Gro Hammerseng går i front for håndballjentene både i forsvar, kontringer, angrep og på pressekonferansene. (VG 18.12.04)

Gro Hammerseng er ikke bare en av de største håndballprofilene i den danske liga. Hun er også en av de spillerne som kan få menn til å holde blikket på håndballbanen. (BT Online 22.11.03) - haha, denne likte jeg! 

Katja Nyberg: Gro er faktisk den spilleren jeg har spilt med på landslaget. Jeg finner den viktige tryggheten når hun spiller med meg på banen. Jeg blir bare bedre av henne. Katja om Gro sine shoppingsvaner: Jeg er redd for bankkortet hennes.(Dagbladet, 11.12.04) 
Katja: Gro har også et ekstrem godt skudd, selv om hun ikke tror det selv. I tillegg er hun en utrolig god forsvarsspiller. Hun er langt fra så snill som hun ser ut. (Dagsavisen 09.12.03)


Marit Breivik: Jeg har gitt Gro i oppgave å ta med seg sjefsrollen fra klubblaget inn i landslaget. Der er hun en naturlig sjef, siden hun er besluttsom og komromissløs og ahr stor fart i kontringsspillet. (Dagbladet 09.11.01)


Karl Erik Bøhn: Hun er helt nådeløs i satsingen, men fallteknikken er ganske begrenset. '''Hvordan er det mulig for henne å reise seg igjen nå'', gtenker jeg ofte, når jeg har sett hvilken fart hun har kommet i. Og jeg frykter at vi rett og slett må skrape henne opp fra parketten.
Tor Odvar Moen om fallteknikken: Det ser jo ut som hun blir kastet ut av en westernsaloon.  
KEB: Jeg husker det var ei som fikk en smell og en sprekk i leppa, og kom for å bytte. Da sa Gro: ''Hæ,må du bytte?''. Hun er opptatt av mote og utseende, og at detaljer skal stemme, men hun hadde spilt med to blåveiser og uten fortann. Det hadde hun ikke brydd seg om.
(
Dagbladet 17.12.10)
Kjersti Grini: Kom og sett deg på fanget mitt da. Du er jo babyen min. Forresten kunne jeg godt tenkte meg å få et barn som deg. (Bilde enten på Gro eller Gro med andre)
Karl Erik Bøhn: Gro er ei nådeløs popstjerne og hun har flere treff på nettet enn resten tilsammen. Hun er et moteikon og en fotomodell - som er opptatt av klær, intriør og farge- Samtidig, du skal lete lenge etter en mindre jålete og mer jordnær person.I tillegg har hun en utrolig omtanke og omsorg for folk  (Dagbladet 09.12.10) 

Tror jeg har lagt ut disse før, men legger dem ut igjen (Dagbladet, 09.12.10): 
Tonje Larsen: Hun har et voldsomt vinnerinnstinkt, også bryr hun seg om alle og passer på at alle har det bra. Kari Mette Johansen:  Hun er fantastisk som person og bryr seg om alle. Også skaper hun stor trygghet. 

Tonje Nøstvold: Gro er omsorgsfull og er flink til å ta vare på nye spillere, slik at de blir trygge. 

Kari Aalvik Grimsbø: Hun er ei kjempe positiv jente som er flink til å se alle rundt seg. 

Marit Malm Frafjord: Gro er omsorgsfull og den første som  snakker med nye spillere. Jeg tror det bare er sånn hun er, at det er naturlig for henne. Hun er en ledertype. Skal prøve å få til et sånt innlegg om Cecilie Legangertil fredagen. I morgen blir det ikke så mye blogging, siden jeg skal overnatte hos venninna mi :) 

14 kommentarer


Lina Amalie
-14.07.2011 kl:01:24


Fordi Gro Hammerseng er best <3
Tonjes musikkblogg
-14.07.2011 kl:02:43


Gro Hammerseng er og blir best! Gleder meg til Leganger innlegget, har alltid vært skikkelig fan av henne. Har sikkert noe med at jeg selv var keeper en gang i tiden! Husker en strofe fra en av konfirmantsangene mine "Ønker noen ganger, å være som Leganger" hehe :)

Sv: Ja, den sangen er nydelig!
Gina
-14.07.2011 kl:08:27


Det er ikke rart jeg digger hun ? :P Hun er rett og slett verdens beste håndball spiller : DD <3
-14.07.2011 kl:08:27


Gro er en av de beste håndballspillene jeg vet om, men jeg synes at alle er like gode som de er? men jeg synes gro er viktig for laget.. :) <3
Larvik (og Norge) - håndball
-14.07.2011 kl:12:25


Lina Amalie: Hun er utrolig god ja :D
Larvik (og Norge) - håndball
-14.07.2011 kl:12:31


Tonjes musikkblogg: Skal prøve å begynne litt på Leganger innlegget i kveld, men det blir nok lagt ut før i morgen :) Hehe, Leganger er utrolig god og en av verdens beste keepere. Jeg har møtt henne to ganger og fått bilde med henne. Hun virket utrolig hyggelig og grei, selvom jeg bare spurte om et bilde liksom. Skjønner at du vil være som henne!! :- D
Larvik (og Norge) - håndball
-14.07.2011 kl:12:32


Gina: Hun er en av verdens beste håndballspillere ja, helt enig! :- D hehe
Larvik (og Norge) - håndball
-14.07.2011 kl:12:33


Anonym: Alle er utrolig gode på hver sin måte, og sammen blir de et utrolig godt lag! Gro er veldig viktig for laget, det har vi jo sett. Allikevel har vi også sett at vi klarer oss uten hennes også, men vi vil jo helst ha henne med! :- D
Anita Iren - Liverpoolsupporter
-14.07.2011 kl:13:36


alt stemme jo og :)
Larvik (og Norge) - håndball
-14.07.2011 kl:13:39


Anita Iren: Det er sant :)
Karoline og Vanessa
-14.07.2011 kl:14:47


Dama er jo feilfri!
Larvik (og Norge) - håndball
-14.07.2011 kl:14:59


Karoline og Vanessa: Helt enig!! :)
slagelse
-15.07.2011 kl:02:22


Gro Hammerseng er en fantastisk håndallspiller. Hun er ikke den mest tekniske spilleren, men hun er en fryktet fighter. Den vinnerviljen og fighterevnen Gro har er helt, helt unik! Norge hadde ALDRI vunnet EM i 04 og 06 eller OL i Beijing hvis det ikke hadde vært for Gro. Vi må vel ta med Lunde Haraldsen i den betrakningen også. Men Gro har en egen evne til å dra med seg lagvenninnene med den fighterviljen og moralen hun har innad og utad i laget. Hun er en innpisker og motivator som minner om Kjersti Grini og Trine Haltvik. Gro ofrer seg, og bryr seg døyten om neglelakken på neglene detter av - enda hun bruker det i kamp.

Noe jeg har lyst til å si om Gro, er noe Kjersti Grini sa til media under VM i 2001. Da spilte Grini og Gro sammen for landslaget, og jeg husker det veldig godt. Under kampene hvor Grini var mannsoppdekket ba Grini Gro om å spille på henne, eller prøve å spille Grini fri fra mannsoppdekningen. Gro som da var 21 år, uerfaren og ganske ny i laget brydde seg ikke. Gro valgte heller å bryte igjennom forsvaret og score selv. Grini var en temperamentsfull kaptein og spiller, og kjeftet på Gro for å ta risikoer, men hun var meget imponert og skjønte da at Gro kom til å bli den nye landsmoderen med tiden. Jeg husker at Grini ga tegn til Gro om dette mens jeg så på VM. Veldig spennende.

Driver du med et nytt Leganger innlegg? Er det fakta om? Hm, jeg gleder meg!
Larvik (og Norge) - håndball
-15.07.2011 kl:12:36


slagelse: Nok en gang veldig enig med deg! :- D

Det blir ikke fakta om nei,det blir det samme om dette innlegget. Hva folk har sagt om Cecilie i løpet av årene !! :) Kommer i løpet av dagen/kvelden!

Skriv en ny kommentar