Bryllup og den ''mystiske'' mannen !!

Tidligere Larvik og landslagsspiller Elisabeth Hilmo og landslagstrener i hopp Christian Meyer har giftet seg, dette skjedde i Selbu kirke. Vil du lese mer om bryllupet  kan du kjøpe dagens se og hør, eller så får du også lest om det her.Da jeg skrev om Linkas bryllup for litt siden, la jeg ut en link til bilder fra bryllupet. Da var det et bilde av Kari Mette og en ''mystisk'' mann som holdt rundt henne, ''Mylli'' (en leser) lurte på hvem dette var -  I og med at KMJ egentlig var sammen med Marius Hovde Andersen. (Bildet finner du her). 
Svaret er dette:   

Det er jo ikke noe rart at folk begynner å lure, i og med at det ikke har stått noe om det i media. Marius Hovde Andersen flyttet til Danmark i 2009 for å spille for Team Holstebro. Dit ble ikke Kari Mette med, kan sikkert ha noe med det å gjøre. Jeg vet ihvertfall ikke hvorfor det ble brudd mellom de to, men sånn er det bare. Jeg synes ihvertfall at Kari Mette og Fredrik var et søtt par =) 


Karoline har også fått deg kjæreste :) Hyggelig! 

Så da var ihvertfall det avklart! :- ) 

Alle bildene er tatt med mobilen fra Se og Hør, derfor de er så dårlige! 

4 kommentarer


Magga
-15.07.2011 kl:20:03


OMG.... du er goood ass, kom nettopp hjem og koser meg med at jeg faktisk er venn med ham på Face.... synd at han ikke er der så ofte
Larvik (og Norge) - håndball
-15.07.2011 kl:20:08


Magga: Oi, så kult da :D Haha!
Gina
-15.07.2011 kl:21:55


Ååå så koselig !!! At Karoline viser frem kjærsten :-) synes KMJ og han Fredrik passet godt sammen, Ja !! ;-)
Larvik (og Norge) - håndball
-15.07.2011 kl:22:00


Gina: Ja, det er jo koselig det :) Ja, de passet veldig godt sammen :- D

Skriv en ny kommentar