Sagt om Nora Mørk

Karl Erik Bøhn: Nora er det største gullkjøpet vi noen gang har gjort i LHK. At en 18-åring har kommet inn i Larvik-laget og dominert sånn, det har vel ikke skjedd siden Tonje Larsen og Kristine Duvholt Havnås kom til klubben (Dagbladet 19.09.09) 
Tore Johannessen,Tertnes trener:
Nora Mørk har alt som skal til og scorer mye fra distanse, tross høyden. Hun har også vist at hun har goalgetteregenskaper også på et dårligere lag. Dette er en type alle lag har bruk for og jeg mener hun er sjelden vare i damehåndballen. Hun er aggressiv på mål hele tida. (Dagbladet 19.09.09) 

Dalibor Sedjak, Njård-trener:
Nora Mørk er en keivhendt spiller med målteft. Hun er uredd og har et godt håndballhode, og i et så godt lag som Larvik vil hun komme enda mer til rette. Det er rett og slett opp til henne selv hvor god hun vil bli.(Dagbladet 19.09.09)

Peder Langfeldt, Vipers trener: Nora Mørk  har et enormt potensiale. Hun har finter, skudd, spilleforståelse og det lille ekstra. Selv om hun ikke er så høy scorer hun mye bakfra - hun har et stort register. (Dagbladet 19.09.09)

Jørn Lyerg, sportslig leder i Storhamar: Nora Mørk vil dominere mye, også på et så godt lag som Larvik. Jeg mener hun har noe som flere spillere skulle ønske de hadde. Hun har en voldsom vilje og guts, og har en evne til å være god når det betyr mest. (Dagbladet 19.09.09) 

Dagbladet etter finalen i World cup mot Romania: Kvelden sterkeste prestasjon sto Nora Mørk for, i starten av andreomgang. Hun kastet bort ballen i angrep, og tok jobben hjmover. Hunspurtet inn i den rumenske jenta, og presset henne så mye at hun ikke klarte å overliste Katrine Lunde Haraldsen. Deretter gikk Nora rett i angrep igjen. Hun kastet seg inn fra omtrent død vingel på kanten, men scoret tross dette og en dytt. (Dagbladet 26.10.10) 


Nora imponerte i World cup!


Karl Erik Bøhn om Nora etter Toulon kampen i CL: Nora Mørk gjør en veldig god kamp. Når vi rykker i fra dem er det hun som tar initiativet, og setter toget på skinnene. Vi får fra å ligge to, tre mål bak til å lede med fire til pause, og det gjør Nora nesten aleine.( Dagbladet 10.10.2010) 
 
Nora Mørk spiller sitt første mesterskap, så hun er selvfølgelig ingen etablert landslagsspiller. Men hun har vært med på så mye, at du nesten skulle tro hun hadde spilt med flagget på brystet i ei årrekke.Oslo-jente er bare 19 år gammel, men har allerede opplevd nok til å fylle flere kapitler i en selvbiografi. (Dagbladet 07.12.2010)

Gro Hammerseng: Angrepsmessig er hun et av de største talentene jeg har sett. Hun ser overhodet ikke ut som en 19-åring på banen. Hun er vanvittig god og hun kommer til å bli en del bedre. Det er helt rått allerede og verre blir det. Hun er veldig teknisk og også uredd. Hun gjør ting som får deg til å tenke ''Jøss, hvordan får hun det til''?. Hun er mye mer opptatt av håndball enn det jeg er. Nora er ikke en typisk jentespiller og så er hun ikke beskjeden i det hele tatt. Ikke redd for å si meningen sin. (Dagbladet 12.12.2010) 

Gro skrøyt av Nora under EM


Tonje Larsen: Nora er et helt spesielt talent. Hun tar sjansen når den byr seg og er helt uredd. Det er tydlig at hun har trent mye, hun ble vel omtrent født i hallen. Jeg har hørt at de tre søstrene (Nora, Thea og Kaja) hanf i reibbeveggen med den ene hånda og kastet pasninger til hverandre med den andre. Jeg har fått kjeft av henne og da mø jeg jo høre på hva hun har å si. Det hender jo det er fornuftig. (Dagbladet 12.12.2010) 


Karl Erik Bøhn om Noras ''sinneproblemer'': Hun har bretteleppe og furtefjes. Det kan godt hende hun er sint lenge, men heldigvis preger det det ikke spillet hennes, og det er det viktigste. (Dagbladet 16.12.2010) 

Thea Mørk:
Nora er fullstendig uredd og sier rett ut det hun mener. (VG 31.12.10.) 
På de to første pressetreffene har Mørk vært spilleren ''alle'' vil prate med. Hun fremstår som årets kanskje friskeste pust på landslaget, og trives godt med sitt eget håndballgjennombrudd. Både som bak- og kantspiller. (VG 10.12.2010)

Mørk reddet Larvik - Nora var tilbake etter ankelskaden da Larvik slo Leipzig 26-24 i Mesterligaen lørdag. Hun storspilte og ble avgjørende. Mørk var meget god og scoret ni mål. Leipzig var oppe i 19-19, og da slo Nora til å scoret 2 kjappe mål. (VG 05.02.2011)Camilla Herrem: Du har vært så jævlig god i hele mesterskapet, og det må du ta med videre. Du er drit god, nerden vår. (TV2 Sporten 19.12.2010) 

Camilla Herrem:
Nora er nok nærmest å bli en ny stjerne. Hun er god i hodet. Bommer hun på et skudd, kjører hun bare på videre.(Aftenposten 04.12.2010) 


Gro Hammerseng: Hun er litt stor i kjeften, hun er litt småfrekk. Hun prater mye og høyt, Nora er ikke beskjeden.I tillegg til å være kjempe flink til å spille håndball, er hun fantastisk sjarmerende. Hun skal igjennom et hardt forhør på debutant talen og jeg kommer til å presse henne til å gjøre alle slitsomme oppgaver. (04.12.2010)

Gro Hammerseng: Bare se på det trynet der. Hun ser ut som en engel, men det er hun egentlig ikke.  

4 kommentarer


karoline
-16.07.2011 kl:23:56


NOOOORA<3<3
Rikke Nervik
-17.07.2011 kl:00:58


Søteste kommentarene av søteste jenta mi!

Verdens beste Noramin <3

MIN ja!!!! <3

Helt fast, og konkludert!
slagelse
-17.07.2011 kl:13:41


Nora Mørk er en fantastisk spiller. Hun kan godt bli Norges nye bærebjelke.......
Larvik (og Norge) - håndball
-17.07.2011 kl:13:59


slagelse: Ja det tror jeg også! Hun er liten spiller, men er samtidig en stor spiller!! :)

Skriv en ny kommentar