De neste dagene fremover....

Heisann :) I løpet av dagen blir det lagt ut et ''Sagt om''- innlegg, er snart ferdig med det! Ellers skal jeg prøve å få ferdig Linka og Kari Mette video'n, men tror dessverre ikke jeg får den ferdig i dag. Det har seg sånn at jeg reiser på ferie i morgen tiiiidlig, og det kommer til å bli minimalt med blogging de neste to ukene. Reiser til Spania, og det er ikke trådløst nett på hotellet. Heldigvis er det pc'er vi kan bruke, men da må man betale 1 euro for 10 min eller noe sånt. Rekker ikke å blogge så mye på den tiden, men skal prøve å lage noen innlegg før jeg drar som jeg kan poste i løpet av ferien! Da blir det mest bilder, men håper det går bra.

I tillegg skal håndballjentene spille kamper mot Frankrike 29. og 31.juli, skal prøve å få skrivd resultatene på kampene. Kampene går ikke på TV, eller det står ihvertfall ikke at de gjør de! 


Fra VM 2007Så da vet dere isåfall hvorfor jeg ikke blogger så mye de neste dagene, men jeg håper allikevel at dere fortsetter å lese bloggen når jeg er tilbake!? :) 

 

4 kommentarer


Hanne
-18.07.2011 kl:13:35


Kan det hende kampene går på Tv2 Sumo? :)
Larvik (og Norge) - håndball
-18.07.2011 kl:15:29


Hanne: Jeg vet dessverre ikke. Det står ikke noe om det! :)
Mylli
-18.07.2011 kl:18:51


Ok, hva er det med Kari Mette og Linka videoen?

Får du posta den før du drar??
Larvik (og Norge) - håndball
-18.07.2011 kl:19:45


Mylli: Jeg skal prøve så godt jeg kan. Mangler litt igjen på video'n, også får jeg håpe youtube vil samarbeide med meg :) Har akkurat fått pakket ferdig, og skal nå fikse noen greier på pc'n før jeg fortsetter på video. Har ikke så mye igjen, så jeg regner med at den blir lagt ut i natt :)

Skriv en ny kommentar