Sagt om Kari Mette Johansen

Marit Breivik: Hun har veldig stor fart, og er blitt flinkere til å bruke denne farta også i returløpene. Har mye rutine. (Dagbladet 08.11.2006) 

Harald Bredeli:
Hvis dere lurer på hvem som er den beste venstrekanten, så gir vi dere svaret her: Nummer 11 hos Norge - Larviks Kari Mette Johansen. (EM finalen 2006) 

Fra å være en anonym spiller i mengden før EM startet, har hun nå blitt lagt merke til av de beste utlandske klubbene i Europa. Kari Mette Johansen fikk blanke 10-ere oå de fleste avisbørser med respekt for seg selv etter søndagens praktkamp mot Russland. Larvik-vingen scoret ni mål på ni forsøk, og satte dermed et verdig punktum for en fantastisk turnering - hvor hun også havnet på All Star-teamet.(Dagbladet 19.12.2006)
Kari Mette Johansen og Linn-Kristin Riegelhuth løp om kapp i målprotokollen i går kveld. Kari Mette stakk av med både toppscorertittelen og banenes beste-prisen i hallen. De to Larvik-spillerne er så kjappe at når de setter opp tempoet, da er det ingen som er i nærheten av å henge med. (Dagbladet 05.12.2007) 

Kari Mette Johansen har hatt et eventyrlig mesterskap og sitt desidert internasjonale gjennombrudd. Marit Breivik at etter kampen at hun var ''sååå imponert'' over det Johansen har vist i mesterskapet. Ni mål på ni skudd i finalen, ingen feil og 60 minutters spilletid sier sitt. (VG 19.12.2006) 
 
Ukjent blogger: Kari Mette - jeg tror nesten jeg elsker deg. Dagens store stjerne, kryss i margen, klapp på skulderen og kyss på pannen går til superduperkantspilleren Kari Mette Johansen. Hun treffer på 9 av 9 forsøk - 7 av de i første omgang. Hun løper fra alt og alle og har en vidunderlig selvtillit! For ei herlig jente! 19.12.2006)  
Svar til innlegget: Kari Mette må ha en sykt bra scoringsprosent gjennom hele mesterskapet. Det virker som hun ikke ''skriker'' høyest av jentene, derfor har man kanskje ikke lagt merke til henne så mye. Defor har hun heller ikke fått så mye oppmerksomhet. Men om man måler statestikk i løpet av kampene kommer hun uten tvil på topp. Klarere BB får man ikke. 

Marit Breivik: Jeg er bare så mektig imponert over Kari Mette i EM. Hun er så rå, har 100 prosent i angrep og det er ikke mange som kommer forbi henne heller. (VG 19.12.2006) 

Karoline Dyhre Breivang: Kari Mette har bare vært så utrolig god. Og det er så fortjent. Hun har nærmest hatt ansvaret for venstrekanten aleine,og taklet det perfekt. Også i finalen som ble en skikkelig slitekamp.(OP.no 18.12.2006)
Kampen mot Ungarn i 06: Else Marthe Sørlie Lybekk blokkerte et hardt skudd og ballen gikk i en høy bue nesten helt tilbake til midtstreken. De ungarske spillerne luntet etter for å hente den slik at de kunne bygge opp et nytt angrep. Men Kari Mette Johansen luntet ikke etter ballen - hun sprintet, vant duelln og scoret alene med Katalin Palinger. 
Gro Hammerseng etter kampen:
Hun er så utrolig kjapp og våken i spillet sitt. Det er en veldig god følelse for midtforsvarer å blokkere ballen og deretter se kanten storme frem og vinne den. Det får man ekstra energi av. 
(VG 14.12.2006) 
Marit Breivik:
Hun er ekstremt hurtig, er taktisk smart, leser spillet godt og starter tidligere i retur. I tillegg er hun ekstremt spenstig. (Dagbladet 10.12.06) 

Ragnhild Aamodt:
Jeg ville bo med en som hadde tørr humor og var fra Østfold. Det er jo Kari Mette det. (Dagbladet 16.12.2004) 
Hun holder samme tempo på shopping som på vingen og har ''Snickers-kake'' som sin spesialbakst (sier samboeren). Dette er den kjappeste måten å beskrive den sjarmerende Østfoldjenta på. (Håndballmagasinet februar 2007) 

Håndballmagasinet ringer Inger Sofie Heiraas for å høre om det er noe bestemt håndballmagasinet skal spørre om i intervjuet: Spør om hun har kastet juletreet sitt. Hun har stort sett det gamle liggende til hun kjøper et nytt. Kanskje det er for ikke å glemme det. Si at du har hørt om de lange skiturene hennes. Hun går til hun ikke ser bilen lenger, og da er det mat&drikke-rast. Hun er velutdannet i Heimkunnskap. Hun er en stor-baker med tebriks som bare er en av spesalitetene - Marius har visst falt for ''Snickerskaken'' hennes - og mye annet. Kort sagt- hun er rå på kjøkkenet. Ellers kan du jo utfordre på hennes ''stæsj''-behov. Hun har et eget rom der hun har alt. Sminke, klær i alle varianter, smykker, sko - rommet er bare hennes, Marius får ikke engang lov til å passere døra. 
Kari Mette Johansen er spøkelset Russland frykter. Hennes superkamp i EM-finalen for to år siden glemmer ingen. (Sb.no 12.12.2008) 

 
Camilla Herrem: Jeg har sagt til Kari Mette at hun skal holde på så lenge jeg holder på. Så vi får bli gamle og grå sammen. Hun er sjefen og vil alltid være det, jeg bøyer meg i støvet for henne. (TV2 Sporten 20.12.09) 

Camilla Herrem om at henne og KMJ får 50/50 med spilletid: Jeg og Kari Mette har det fint som vi har det nå. Vi er et godt team. Vi har connection! 
Tor Odvar Moen etter at KMJ hadde skrevet ny kontrakt i 09: Dette er veldig gledelig. Kari Mette er en av verdens beste spillere på venstrekanten, og en slik spiller vil vi selvfølgelig gjerne ha i spillerstallen. Kari Mette kom til oss i 1998 som 19-åring fra Lisleby, og har etter hvert blitt en av veteranene i klubben. Hun var veldig dyktig da hun kom, og har blitt bedre og bedre med årene. ( OP.no 14.02.2009)

Lene Rantala: Det varmer mitt hjerte at Kari Mette blir med videre. Hun er en veldig stor profil både klubbmessig og internasjonalt, og i tilegg er hun en veldig hyggelig jente. Jeg har kun positive ting å si om henne. (OP.no 14.02.09)> Hva synes du om Kari Mette? 

9 kommentarer


CARLA BOA VISTA ❥
-05.08.2011 kl:22:30


sv: Det er absolutt verdt å teste ut om man får sjangsen! Vi så hammerhaier også, men rakk aldri å ta bilder av de! En helt utrulig opplevelse. Råning med båt mitt ute på Algarve-kysten. Slår rolige båtturer i Norge. He he ;))
Larvik (og Norge) - håndball
-05.08.2011 kl:22:33


CARLA BOA VISTA: Vi skulle egentlig på delfinsafari i Spania, men det ble for dyrt :( Jeg elsker delfiner, men fikk jo klappet en i dyreparken da :- D Veldig morsomt det også!

Hørtes morro ut :-D
Leah
-06.08.2011 kl:22:10


Kari Mette Johansen og Linn-Kristin Riegelhuth løp om kapp i målprotokollen i går kveld. Kari Mette stakk av med både toppscorertittelen og banenes beste-prisen i hallen. De to Larvik-spillerne er så kjappe at når de setter opp tempoet, da er det ingen som er i nærheten av å henge med. (Dagbladet 05.12.2007) - Bra kommentar :) Jeg synes kari Mette er en av de beste <3
Larvik (og Norge) - håndball
-07.08.2011 kl:01:18


Leah: Ja, den kommentaren beskriver Linka og KMJ veldig godt!!
guttenminnn<3
-07.08.2011 kl:13:13


jeg synes at hun har en veldig fint spens<3 og at hun er urædd på mål, er jeg glal for<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3
Wang Elev
-10.04.2012 kl:13:53


Ei man kan spøke med å slå av en halvtør kommentar med er jo bare Kari Mette!
Larvik (og Norge) - håndball
-10.04.2012 kl:14:01


Wang Elev: Så morro da :) Det virker som om hun alltid er blid og hyggelig!!
Marius
-15.04.2012 kl:14:06


har hun kjæreste??? hun er så sexy!!!!!!!!!!
Larvik (og Norge) - håndball
-15.04.2012 kl:14:39


Marius: Ja hun har kjæreste :)

Skriv en ny kommentar