Det ble....

... dessverre tap for håndballjentene våres i dag. 

Dette sto på handball.no: 
De norske Håndballjentene er i disse dager i Frankrike for å spille to landskamper der. I den første ble det solid fransk seier med 29-18 etter ledelse 12-7 til pause. Ingrid Ødegård (bildet) sto en god kamp i målet for Norge.

Det var et godt fransk lag som inviterte til kampen som ble spilt i Toulon foran cirka 700 tilskuere. Landslagstrener Mia Hermansson Högdahl gir jentene godkjent i det etablerte forsvarsarbeidet, men var ikke så fornøyd med jentenes angrepsspill.
- Vi var ikke nøyaktige nok i angrep i dag og hadde over 20 tekniske feil. Det utnyttet de franske jentene med raske kontringer. Så vi ble rett og slett slått med det spillet vi selv pleier å være gode på, oppsummerte hun etter kampen.

 
Camilla tricket inn ballen i mål mot Frankrike under EM, i dagens kamp spilte hun seg til godkjent! 


Ingrid Ødegård fikk godkjent av treneren, det samme gjorde Camilla Herrem.
- Ingrid sto en bra kamp i dag, og Camilla løp og er rask i beina, roser Mia og legger til at Frankrike har et svært spennende lag på gang med mange fine spilletyper.

Søndag møtes lagene til ny kamp. Frem til da forbereder det norske laget seg på vanlig vis med analyse av dagens kamp, og fokusområder til søndagens oppgjør. Kampen spilles kl 18.30 i Nimes.

---

Kampfakta
Frankrike - Norge 29 - 18 (12-7)
Toulon, Frankrike
Ca 700 tilskuere

Norske målscorere: Camilla Herrem 4, Gøril Snorroeggen 4, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 3, Ida Alstad 2, Amanda Kurtovic 2, Marit Malm Frafjord 1, Stine Bredal Oftedal 1, Sanna Solberg 1.

Toppscorer Frankrike: Paule Baudoin, 6 mål.

Utvisninger: Frankrike 3x2 min,. Norge 2x3min.

 ------------------------

Morsomt at Gøril scoret 4 mål i sin comeback kamp. Linka har nå fått etternavnet Koren, etter at hun giftet seg tidligere i sommer. Ser ut som om hun har tatt bort ''Ullevoldsæter'' (random). 2 kommentarer


Marion
-03.08.2011 kl:15:32


Hey , i don't know i you see but the first game is upload on gro hammerseng forum :)
Larvik (og Norge) - håndball
-03.08.2011 kl:15:46


Marion: I saw it, but thanks for telling me :D

Skriv en ny kommentar