Enda en smell?

Det ser dessverre ut som om vi går på enda en smell mot Frankrike. Vi ligger under hele 22-17, og det er ca 10 minutter igjen av kampen.Edit: Vi tapte 29-19!!! Selvfølgelig er det ikke gøy at vi taper, men jeg tror dette endrer seg når vi får tilbake 8 av spillerne fra EM. For dere som ikke har sett det tidligere så mangler vi Nora Mørk, Kari Mette Johansen, Tine Stange, Linn Jørum Sulland, Heidi Løke, Katrine Lunde Haraldsen, Kari Aalvik Grimsbø og Tonje Larsen fra EM troppen. Disse er opptatt med enten oppkjøring til sesongen eller er i opptrening/rehabilitering. + at Kristine Lunde Borgersen snart er tilbake igjen etter fødsel. Gro har takket nei, og Katja Nyberg vet jeg ikke hva som skjer med. Ser kanskje ikke ut som hun er klar til VM!? Er ikke helt sikker. 

Mot Frankrike har vi hele 8 stykker som har mindre enn 10 landskamper, det sier vel sitt. Noen har ikke like mye rutine, og det er derfor sikkert litt vanskelig å finne en god rytme i spillet. Sikkert litt uvant for flere, noe som også fører til usikkerhet. Heldigvis er dette bare en treningskamp, derfor er det viktig å finne ut hva som funker og ikke. 

Kommer tilbake med resultatet i kveld, nå skal jeg spille fotballkamp her i Syden. Det er de aktivitetslederne mot gjestene, blir sikkert gøy! 


Tonje, Gro, Gøril og Kristine etter en seier mot Frankrike under OL :) 

4 kommentarer


Hanne
-01.08.2011 kl:00:59


Håper virkelig at Katja Nyberg blir med til VM!!
Larvik (og Norge) - håndball
-01.08.2011 kl:01:21


Hanne: Jeg også!!! :)
sisi
-01.08.2011 kl:19:52


I hope Katja will come back stronger!
Larvik (og Norge) - håndball
-01.08.2011 kl:20:51


sisi: Me too, we need her!! :)

Skriv en ny kommentar