It's a beautiful day...

Fint vær i dag eller hva? Det er det ihvertfall her, og jeg elsker det :- D

Etter tre koselige nyheter i går (her og her) - skaper egentlig to av disse litt problemer for Larvik. I tillegg til at to er gravide, sliter laget med skader. Tine Stange, Tonje Larsen, Katja Nyberg og Nora Mørk er alle skadet. Ole Gustav Gjekstad sier at de vil bli klare etterhvert, men det gir laget noen utfordringer.


Tonje og Katja sliter fortsatt med skader


 ? Dette er en del av livet. Det gir oss noen sportslige utfordringer, men det er ting som er viktigere enn det. Og ambisjonene våre er de samme, men det er klart at vi trenger en ny bakspiller, sier daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hanssen til TV 2 Sporten.

? Jeg er komfortabel med de spillerne vi har etter at de to nå er gravide, men det er klart vi nå må se oss om etter en ny bakspiller, sier Gjekstad.

Hvem ønsker du som ny bakspiller i klubben?  (Er jo ikke så lett å få det en måned før sesongstart akkurat) 
Har vi sjans til å vinne Champions Leauge nå?  

8 kommentarer


kamilla :-)
-03.08.2011 kl:20:41


først vil jeg bare si at jeg elsker denne bloggen! <3 du/dere er flinke til å holde bloggen oppdatert :-) jeg leser den vær gang jeg er på dataen! ;-) <3

- dette blir nok litt mye på en gang ja, vert fall for klubben. men jeg synes kanskje at Anja Edin kunne fått en sjangse i denne kjempe klubben! :-) hun har et utrolig godt skudd! men kan ikke erstatte verken Gro eller Olga. spesielt i forsvaret!
Larvik (og Norge) - håndball
-03.08.2011 kl:20:44


kamilla : Så hyggelig å høre da :)

Anja har et godt skudd ja, men jeg tror først og fremst Larvik er ute etter en forsvarsspiller. I og med at både Gro og Olga er ute (disse er viktige i midtforsvaret), i angrep har de jo Linka, Nora, Linn, Tine S og Tine K!! Men det hadde jo ikke vært så dumt med Anja nei!! :)
slagelse
-03.08.2011 kl:22:23


Det er klart en utfordring at flere er skadet før sesongstart. Men ja, Larvik har mulighet til å vinne Champions League. I 09/10 sesongen hadde Viborg flere spillere skadet før den sesongen startet. Nå fikk de spillerne tilbake tur etter tur utover den sesongen, og var skadefrie til semfinalen. Backrekka til Viborg var skadet og en var gravid.

Bojana Popovic var korsbåndskadet, og ble matchet forsiktig. Hun gjorde comeback i oktober, og var på toppnivå i februar. Kristine Lunde Borgersen var skadet, og kom tilbake i januar. Ble matchet forsiktig, og var tilbake for fullt i mars. Grit Jurack gjorde comeback etter graviditet og fødsel i semifinalen. Rikke Skov var skadet i tide og utide, men var skadefri til semifinalen.

Strekspillern Lene Lund Nielsen ble gravid, så da ble Anja Althaus alene om ansvaret der. Hun ble skadet i februar, men var tilbake til semifinalen.

Viborg slet med skadet på meget sentrale spillere og klarte å vinne Champions League allikevel. Det skal nevnes at Katrine Lunde Haraldsen var fantastisk i Champions League. Målvaktene er de viktigste spillerne.

Jeg har stor tro på Larvik hvis de får spillerne tilbake og kan benytte seg av den bredden de har. Når spillerne etterhvert er tilbake, så trenger ikke Larvik en ny bakspiller. Nyberg kan erstatte Hammerseng både i angrepsspillet og forsvaret. Det spørs når comebackene skal gjøres.

Når det er sagt, så er jeg litt betenkt når det gjelder Anja Edin. Hun er ustabil, men spiller hun godt så er hun god. Gjør noen barnefeil som man ikke skal gjøre på dette nivået.

Larvik har absolutt muligheter til å vinne.
Larvik (og Norge) - håndball
-03.08.2011 kl:22:35


slagelse:

Ja, ser jo den. Alt kan jo skje, og hvis alt fungerer så skal man klare seg uten Hammerseng. Vi får bare håpe at Tonje, Tine, Nora og Katja er klare til sesongstart, og at skadene ikke hemmer de så mye utover sesongen.

Har ikke fulgt så mye på Anja Edin, men synes hun er en morsom og bra spiller. Selvom hun til tider er litt ustabil, men hun har et veldig godt skudd!!

Vi får vente å se, jeg håper at Larvik når finalen og vinner den. De har jo mange andre gode spillere, og de kom seg jo til semifinalen i 09/10 sesongen uten Hammerseng, Nyberg og Leganger!
slagelse
-03.08.2011 kl:22:53


Ja, jeg ser den at Larvik kom til semifinalen i 09/10 uten Hammerseng, Leganger og Nyberg. Det husker jeg at jeg syns var meget imponerende at de kom seg dit uten spesielt god bredde. De til og med vant i Arena, selv om de var ute sammenlagt mot Viborg.

I 09/10 var jeg nok mest imponert over Viborg. Jeg trodde Valcea kom til å vinne pga at de hadde en fantastisk tropp som viste seg å være knallsterk. Men nei da, der kom Viborg tilbake i toppslag med en gang spillerne deres var tilbake. Jeg skal innrømme at når jeg så det i semfinalen, så skjønte jeg at Viborg kom til å vinne. Når man har toppstjerner i målet og bredde, så kommer man langt og store mulighter til å vinne. Hvis Larvik blir kvitt skadene raskt, så ser jeg for meg Larvik og Gyør i finalen.
Larvik (og Norge) - håndball
-03.08.2011 kl:23:35


slagelse: Ja, keeperne har veldig mye å si for laget. Sant man kommer langt med toppstjerner i målet og bredde. Larvik har en utrolig god stall nå, hvis de som du sier blitt kvitt skadene raskt. Gyør er et veldig godt lag, så det hadde vært morsomt å møtt dem i finalen. Da får vi håpe at Gro er tilbake, for vi slet jo uten henne mot nettopp Gyør.. men da hadde heller ikke Leganger dagen. Allikevel så viste vi på bortebane at vi faktisk var sterkere enn dem.(Larvik er jo nesten bedre borte enn hjemme). Gleder meg utrolig mye til denne sesongen begynner, det skal bli gøy!
Hanne
-05.08.2011 kl:21:51


Enig med kamilla, syns Anja Edin bør få en sjangs i en litt større klubb. Hun er jo veldig god til å spille håndball! :)

Men trur neppe Larvik kommer til å vinne CL gullet i år....
Larvik (og Norge) - håndball
-05.08.2011 kl:22:02


Hanne: Jeg er litt usikker på om de vinner CL gullet jeg også, siden de har 4 stykker som også er litt småskada. Vi får sikkert ikke brukt Tonje så mye fremover, og det er veldig dumt. Allikevel kan jo alt skje, så jeg håper jo de går til topps!

Skriv en ny kommentar