Herregud hva tenker dem på ?? ;o

Håndballveteranen Karoline Dyhre Breivang fikk oppsigelsesbrev fra landslagsledelsen rett før Mesterliga-finalene med Larvik i vår.

Varselet kom etter det TV 2 erfarer 1.mai, og oppsigelsesfristen var på tre måneder.

I og med at spillerne på landslaget får månedlige utbetalinger, har de også en arbeidskontrakt med Norges Håndballforbund. De mest rutinerte får fra 15.000 til 18.000 kroner i måneden. Dermed må NHF også følge spillereglene i arbeidslivet.

Siden debuten i 2000 har hun spilt over 200 kamper for Norge, og har vært med på fem av Norges gull. Fire i EM og ett i OL. Men i vår var hun altså i ferd med å miste landslagsplassen.


Her er Karo etter EM gullet i 2004, hun ble matchvinner i finalen
 
? Det skal jeg ikke kommentere, men ingen har klippekort på landslaget. Det har man aldri. Jeg må fortsatt stå på. Det er mange unge og nye sultne som vil være med, og jeg har aldri følt meg sikker selv om jeg har vært med en stund, sier Karoline Dyhre Breivang til TV 2 Sporten.

? Dialogen mellom Karoline og landslagsledelsen er ikke en offentlig sak, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson med et lurt smil.

Tremånedersfristen gikk ut 1.august. Men til tross for varsel om oppsigelse ser det ut til at «Karo» blir med videre på landslaget. Etter at «Karo» fikk brevet har det vært tre landslagssamlinger. Senest i forrige uke i Frankrike, og hun har vært med på alle tre. I den samme perioden har Gro Hammerseng først takket nei til VM i Brasil i desember, og så blitt gravid. I tillegg har flere andre spillere slitt med skader, og derfor har det likevel vært behov for «Karo».Tiden har hun også brukt godt, slik at veteranen nå har en god mulighet til å klore seg fast i landslagstroppen fram mot VM i desember.

? Vi kan noen ganger gi beskjed om at vi må ha et løft, sier Hergeirsson på generelt grunnlag. Og legger samtidig til at landslagsledelsen føler at Dyhre Breivang har tatt bra tak i sine oppgaver i løpet av sommeren.

Muligens ville de bare gi veteranen et advarsel, et spark bak.
? Jeg skal fortsatt stå på på landslaget, sier Karoline Dyhre Breivang. ? Jeg har et ønske om å være med i fremtiden også.

http://www.tv2.no/sport/handball/dyhre-breivang-fikk-oppsigelsesbrev-fra-landslagsledelsen-3552223.html (video)

Hm , jeg fikk vel nesten like sjokk nå som jeg fikk når jeg så at Hammerseng var gravid. Karoline er jo en av de viktigste Norge og Larvik har i forsvar + at hun er veldig god i ankomsten. Karo er kanskje litt usynlig, men som de fleste og henne selv sier: Karoline gjør all dritt jobben for alle andre.

I tillegg er hun den med mest landskamper etter Tonje Larsen, og derfor er også Karo den mest rutinerte på laget. Selvfølgelig jeg skjønner at man skal begynne å tenke litt nytt når det gjelder fremtiden, men så lenge de rutinerte er gode nok (noe jeg mener Karo er) og er villig til å kjempe for gull ser jeg ingen grunn til å vrake dem. Nå ser det jo ut som at Karoline får være med videre, men hun må jo virkelig bevise at hun fortjener en plass på laget. Jeg tror at dette er bare gjør Karoline sterkere og villig til å fighte - noe jeg er utrolig glad for! 

> Hva synes du om dette?  

 

 

8 kommentarer


HenriK!
-04.08.2011 kl:22:19


Dyhre Breivang har alltid vært min yndlingsspiller både i Norge og i utlandet ;)

Vi trenger jo slosskjempen :D
Larvik (og Norge) - håndball
-04.08.2011 kl:22:24


HenriK!: Ja, vi gjør det! :- D Så jeg skjønner ikke helt hva Thorir tenker på!!
karoline
-05.08.2011 kl:00:47


oi da, bra at dem fikk ordna opp i ta :) karro er en viktig spiller for både norge og larvik, og har mye positivitet som bidrar i laget både på og utenfor banen :)
Larvik (og Norge) - håndball
-05.08.2011 kl:01:03


karoline: Helt enig! Så jeg håper hun får være med på landslaget under VM og OL!!
Rikke <3 NM/TM <3
-05.08.2011 kl:13:31


http://www.op.no/larvikhk/article5691748.ece

:(
Larvik (og Norge) - håndball
-05.08.2011 kl:13:44


Rikke NM/TM: kjipt :(
Gina
-07.08.2011 kl:19:08


Helt enig !!! Så det på tven!!! Skjønte ingenting jeg :o Men nå er hun jo med videre da :D
Larvik (og Norge) - håndball
-07.08.2011 kl:19:10


Gina: Ja, hun er det. Det er veldig bra!! :-D

Skriv en ny kommentar