Veldig morro

Lene Rantala blir historisk etter at hun valgte å forlenge kontrakten med Larvik i hele tre år til.  Om bare fem dager fyller hun 43, og når kontrakten går ut fyller hun 46. Dette skriver larvikhk.no: 

Lene Rantala kom fra Junkeren i Bodø til Larvik HK før sesongen 97/98.
Rantala har spilt 230 landskamper for det danske landslaget etter debuten 14. februar 1991. Med det danske landslaget har hun blitt en av de mestvinnende håndballspillere i verden, med tre EM-gull, et VM-gull, to OL-gull, et EM-sølv, et VM-sølv og en VM-bronse.

Med Larvik HK har Rantala vunnet gull i Champions League, vunnet Cupvinnercupen to ganger, hun har 10 kongepokaler/NM-gull, 11 seriemesterskap og har vunnet sluttspillet syv ganger.

- Jeg er veldig glad for at Lene Rantala nå forlenger kontrakten med Larvik HK, sier hovedtrener Ole Gustav Gjekstad til larvikhk.no. På den ene siden er det en liten sensasjon at vi nå spiller med en målvakt født i 1968, noe som betyr at hun vil fylle 46 år det året denne kontrakten utløper. Det er historisk at en spiller på dette nivået spiller så lenge. Hun er den som har vært minst skadet i tiden i Larvik HK og holder fortsatt nivået. Og man kan ikke si at Lene har blitt noe dårligere med årene. Men det er jo litt nypløyd mark, og det er moro at det er mulig! På den andre siden, så hadde vi aldri forlenget denne kontrakten om ikke Lene fortsatt var en av de beste målvaktene i verden.

Rantala har nå forlenget sin kontrakt med Larvik HK og vil være i klubben minst til og med sesongen 13/14. Veldig morro spør du meg, som OGG sier: Hun har ikke akkurat blitt dårligere med åra! Det beviste hun spesielt i bortekampen mot Gyør tidligere i år.  Hva synes du om at hun har forlenget kontrakten? 

Se intervju med Rantala her: http://www.tv2.no/sport/handball/lene-rantala-42-fikk-ny-toaarskontrakt-med-larvik-3552967.html

4 kommentarer


Tonje
-05.08.2011 kl:19:14


Husker farmor skulle spørre etter autugrafen hennes når vi var på en Larvik-BSK kamp. Lene ble forbanna, da er det kult å spørre etter autograf da. Var ei annen spiller som måtte roe henne ned, tror det var Anette Tveter heller noe sånt :) Er veldig mange år siden da!
Larvik (og Norge) - håndball
-05.08.2011 kl:19:20


Tonje: Såppas ja. Da hadde nok jeg droppet å spurt om autograf, haha! Hadde de tapt kampen da eller? :)
slagelse
-05.08.2011 kl:22:59


Hehe. Vel, når BSK var på topp med Anja Andersen, Cecilie Leganger, Sorina Teodorovic og Jeong Ho Hong var det ikke så greit å være Larvikspiller.

Uansett er det meget imponerende å få ny kontrakt i en alder av 43. Fantastisk.
Larvik (og Norge) - håndball
-05.08.2011 kl:23:36


slagelse: Ja, blir imponert selv. Lene Rantala er evig ung :-D

Skriv en ny kommentar