9 mål i debuten

Er tilbake igjen nå. Skulle egentlig overnatte hos mormor, men det ble endringer i planene. For dere som ikke har fått med dere det så vant Larvik HK begge kampene i går. Fantastisk, og det vil si at de møter Leipzig i semifinalen senere i dag. Dette laget møtte de også i Champions Leauge tidligere år. De slet mot depå bortebane og vant med bare to mål. (Husker ikke helt resultatet, ble 27-25 eller noe sånt) I hjemmekampen vant LHK hele 29-19! Så vi får se hvordan det går i morgen. 

Her er ihvertfall resultatet og målscorere i gårsdagens kamper.  

Larvik HK - Bayer Leverkusen (28 - 17)
Målscorere: Linn Jørum Sulland (8 mål), Amanda Kurtovic (5 mål), Tonje Larsen(3 mål), Pernille Wibe (3 mål), Kari Mette Johansen (2 mål), Karoline D. Breivang (2 mål), Isabel Blanco (2 mål), Thea Mørk(2 mål) og Linn-Kristin R.Koren (1 mål). Tor Odvar Moen sa at Pernille og Isabell var gode i sine debuter og at selve laget hadde god kontroll hele veien. I følge turneringens nettsider sa de at Lene Rantala,som akkurat har signert en ny kontrakt med klubben, bidro godt til at Larvik ledet 15-8 til pausen. 

Larvik HK- Storbritannia (21:10) 
Målscorere: Linka(8 mål), Amanda (5 mål), Pernille (3 mål), Linn (2 mål), Sara (1 mål), Isabell (1 mål) og Thea (1 mål). 

Laget ledet hele 13-4 til pause faktisk, fikk ikke noe særlig mer info om den kampen. 
Ser jo det at Pernille og Isabell fikk 9 mål tilsammen i debuten, og det er jo bra. Ellers scoret Amanda hele 10 mål på disse to kampene. Morsomt at de yngre også får viste seg litt frem, det er viktig!  

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar