Forbereder et OL uten....

Gro Hammerseng!

Var et intervju med Thorir Hergeirsson på TV2sporten (se video her). 

Gro sa jo allerede fra for noen måneder siden at hun ikke ville være med til VM, men at hun ikke utelukket å bli med til OL. Saken er jo en litt annen nå i og med at hun er gravid, og skal ha barn i februar. Det er bare 6 månder før OL starter, og det er ikke lang tid. Heidi Løke kom seg jo tilbake etter 2 måneder, men jeg tror kanskje ikke Gro er så innteresert i det? Hun har jo slitt litt med en vond kropp en stund, og jeg tror hun trenger lengere tid til å komme seg i form igjen etter en graviditet. Så derfor tviler jeg på at hun kommer til å rekke OL, men man vet selvfølgelig aldri.  

Thorir sier følgende til TV2 Sporten: Det er alt for tidlig å si noe om. Men helt umiddelbart så ser vi at det er veldig kort tid fra termninen i februar til OL starter i juli/august. Så jeg tror vi skal forberede oss på at Norge spiller et OL uten Gro Hammerseng. 


Gro var en viktig spiller for oss i OL 08, spesielt på slutten av jevne kamper.
Kan vi klare oss uten henne? 


Men han håper på et landslagscomeback av profilen senere. 

Vi må se hva som skjer. Først skal hun se an hvorda det er å være gravid og bli mor. Men en frisk, motivert Gro er interessant for landslaget uansett. 

Det blir mange barn etterhvert. Du har ikke vurdert å starte en barnehage? 
Hehe. Det er veldig koselig, og vi er glade på jentenes (Heidi, Kristine og Gro) vegne . Det blir mye planlegging, men toppidrett og graviditet skal gå an å kombinere. 


Gro Hammerseng får sikkert noen tips av Heidi Løke, som har hatt stor sukess etter at hun fikk Aleksander!


5 kommentarer


Hanne
-07.08.2011 kl:19:02


Tror faktisk Gro Hammerseng kommer til å bli med til OL.

Men man skal jo aldri være sikker...
karoline
-08.08.2011 kl:00:33


tror Gro kommer til å bli med til OL jeg å, vis ho virkelig vill :)

men håper skadene hennes ikke stopper ho på veien tilbake på landslaget og larvik :)
Larvik (og Norge) - håndball
-08.08.2011 kl:00:38


karoline: Håper jeg også!
slagelse
-08.08.2011 kl:15:23


Jeg velger å se det an. Som Thorir sier, en skadefri Gro Hammerseng er alltid interessant. Men vi vant EM i 2008 uten Gro, så vi kan absolutt vinne OL i London uten henne. Når det er sagt, så har Gro avgjort kamper for Norge. Er hun med, så er hun meget viktig. Jeg håper at hun er med. Hvis ikke, så har vi andre superspillere. Norge skal alltid tas alvorlig, og være et lag å regne med i toppen.
Larvik (og Norge) - håndball
-08.08.2011 kl:15:48


slagelse: Ja, det er jo sant at vi vant EM 08 uten henne! Håper ihvertfall at vi får med oss Kristine, Tonje og Katja til OL, vi må ihvertfall ha med de tre hvis vi skal klare oss uten Gro. + Katrine Lunde Haraldsen så klart. Hadde kanskje håpet på et Leganger comeback, men det ser jo litt mørkt ut. Norge skal tas på alvor ja, både uten og med Gro Hammerseng!

Selvfølgelig vil vi ha med Gro videre hvis hun er skadefri. Det er ingen tvil om det.:)

Skriv en ny kommentar