For min del: Ikke så overraskende

Larvik tapte dessverre 23-30 for Leipzig i semifinalen. Ser flere steder at de synes det var veldig overraskende, men jeg er vel en av de få som ikke synes det. Greit vi slo dem med 10 mål på hjemmebane i Champions Leauge, Leipzig manglet flere spillere og hadde med seg kun 12 stykker til Arena Larvik.  Allikevel slet vi i mot dem på bortebane, så de er ikke et dårlig lag. Synes det selvfølgelig er dumt at de taper, men jeg var ikke sikker på seier i dag. 

Tor Odvar Moen sa dette før hjemmekampen mot Leipzig: Jeg er imponert over moralen i Leipzig og det de får ut av det mannskapet de har tilgjenlige nå. Det er derfor de har vært farlige hele tiden selvom det ikke har blitt poeng av det har de plaget alle lagene de har møtt. 

Leipzig tapte med bare 5 mål i både hjemme og bortekampen mot Gyør. I tillegg ble det bare et 3 målstap mot Dinamo i begge kampene. Derfor overrasker det meg ikke at de faktisk har klart å slå Larvik, spesielt fordi vi mangler flere sentrale spillere. 

Målscorerne i kampen: 
Tonje Larsen 5
Linn-Kristin R. Koren 4
Linn Jørum Sulland 4
Isabel Blanco 3
Pernille Wibe 3
Amanda Kurtovic 2
Tine Kristiansen 1
Kari Mette Johansen 1

Larvik spiller nå bronsefinale mot Bayer Leverkusen, så vi får ihvertfall håpe de klarer å slå de. > Ble du overrasket over tapet? 

6 kommentarer


Mylli
-07.08.2011 kl:17:49


Nei ikke overaskende, Larvik er helt sykt dårlige på å ta hver kamp like alvorlig... vet du om et sted det er referat fra kampen?
Larvik (og Norge) - håndball
-07.08.2011 kl:18:47


Mylli: Det er referat fra alle kampene på tysk her http://www.hsg-wittlich.de/. Du kan bare oversette dem på google translate :) hehe
Mylli
-07.08.2011 kl:18:54


Takk, men ingen av de har gått på tv? Og heller ingen av juniorjentene sine?
Larvik (og Norge) - håndball
-07.08.2011 kl:19:03


Mylli: Ingen av de kampene har gått på tv nei, men tror kanskje juniorjentene sine har gått på nettet ;s har dessverre ikke sett på det så nøye. Tror det skal stå noe om det på handball.no :)
slagelse
-07.08.2011 kl:22:39


Hei Larvik (og Norge).

Jeg er heller ikke overasket over at Larvik tapte for Leipzig. Larvik manglet flere sentrale spillere i denne turneringen, og dessuten er det bare oppkjøring til sesongen. Jeg syns det er smart av Larvik å spare noen spillere, blant annet Cecilie. Larvik har ikke råd til å få Cecilie skadet. Sorry til Rantala der, selv om hun er god hun også. Larvik har for vane å slite med Leipzig på bortebane. Jeg mener at for slå Leipzig, så bør vi ha hele troppen tilgjengelig slik at vi kan bytte litt og holde trøkket angrepsmessig og defensivt. Det er vi avhengig av mot gode lag.

Så har jeg lyst til å kommentere Mylli. Larvik tar sine motstandere alvorlig. Larvik vant Champions League. Og over halvparten av spillerne er på landslaget som har vunnet flust av EM gull og et OL gull. Tonje og Cecilie var også med å vinne VM i 1999. Men dette her er bare oppkjøring til sesongen. Vi kan ikke risikere helsen til spillerne, for vi risikerer skader ved å presse dem fullt i sånne kamper. Dette her er for å samkjøre spillerne mot Champions League. Jeg kan love deg fullt trøkk når Champions League starter. Vi har nok mål å vinne nå også.
Larvik (og Norge) - håndball
-07.08.2011 kl:22:47


slagelse:

Bra noen er enige med meg :- ) Hehe, jeg tenkte det allerede før kampen at de kanskje ville gå på en smell mot Leipzig. Cecilie, Gro, Tine S, Olga og Nora mangler - veldig viktige spillere for oss. Ja, vi så jo at Larvik slet mot dem i Champions Leauge også, og da hadde dem jo hele troppen! Så at de gikk på denne smellen var ingen overraskelse.

Vi er jo veldig heldige som har mange gode spillere, noe som også at vi kan la flere bli hjemme å hvile under en treningsturnering. Som du sier det er smart å hvile Cecilie, men da er det bra at vi har evigunge Rantala i målet :- )

Så en kommentar på Larvik Håndballklubb: '' Det er bedre at vi taper nå, enn når det virkelig gjelder'' - Det er jo veldig sant!

Skriv en ny kommentar