Bronse er sikret

Larvik vant mot Bayer Leverkusen 24:22, altså ikke like overlegent som i går. Da vant vi med 11 mål. I dag lå vi under hele veien, men tok oss sammen siste kvarteret. Da vant vi  perioden 7-1! (Larvik Håndballklubb på facebook) Larvik stengte igjen bakover de siste 12 minuttene, noe som gjorde at de tok igjen forspranget og vant kampen. 

Målscorere i kampen: 
Linn Jørum Sulland 7 
Amanda Kurtovic 4
Pernille Wibe 4
Karoline Dyhre Breivang 2
Isabel Blanco 2
Linn-Kristin R. Koren 2
Sara Breistøl 1
Tine Kristiansen 1
Kari Mette Johansen 1

Mål tilsammen under hele turneringen: 
Linn Sulland 8+2+4+7 = 21 mål
Amanda Kurtovic 5+5+2+4 = 16 mål
Linn-Kristin R.Koren 1+8+4+2 = 15 mål
Pernille Wibe 3+3+3+4 = 13 mål
Tonje Larsen 3+5 = 8 mål
Isabel Blanco 2+1+3+2 = 8 mål
Kari Mette Johansen 2+1+1 = 4 mål
Karoline Dyhre Breivang 2+2 = 4 mål
Thea Mørk 2+1 = 3 mål
Sara Breistøl 1+1 = 2 mål
Tine Kristiansen 1+ 1 = 2 mål 


Lag bildet fra i fjor.. :) 12 kommentarer


Leah
-07.08.2011 kl:19:57


Nå som Linka har har fått Koren som sitt siste etternavn, spiller hun da med koren eller Riegelhuth bak på drakten ? :)
Larvik (og Norge) - håndball
-07.08.2011 kl:20:12


Leah: Det vet jeg ikke enda, i trenings turneringen spilte hun med Riegelhuth... men Isabel spilte med Nora Mørk sin drakt, så det vil si at de nye draktene ikke er ferdige. Kan hende hun bytter til Koren, men er ikke sikker :)
Leah
-07.08.2011 kl:20:16


Ok:) Men hva håper du at hun spiller med da, Koren eller Riegelhuth? :)
Larvik (og Norge) - håndball
-07.08.2011 kl:20:44


Leah: Jeg synes Riegelhuth :-)
slagelse
-07.08.2011 kl:20:58


Jeg savner Heidi Løke. Men det virker som om Linka gjør det bedre allerede i målscorer-rollen. Dette tyder godt!
Larvik (og Norge) - håndball
-07.08.2011 kl:21:28


slagelse: Sant! Også Amanda Kurtovic fikk en del mål i helgen, veldig morsomt :)
sisi
-08.08.2011 kl:15:03


Pernille and Blanco have a good score, so it is safe to replace Heidi, but Larvik there are too many injured players, which is not optimistic about the future of the game.
Larvik (og Norge) - håndball
-08.08.2011 kl:15:09


sisi: Yes they have a good score. :) I hope the injured players are back soon! hehe :)
slagelse
-10.08.2011 kl:01:54


Nå vet vi ikke så mye om hva slags skader det er på spillerne. Tonje har hatt altfor mye problemer med kneet helt siden 1996! Katja er over skulderskaden, så jeg tror at Katja bare hviler hjemme i Larvik. Mørk vet vi at ikke er tilbake før etter jul for Larvik. Jeg er ikke veldig redd. Larvik tar bare sine forhåndsregler og passer på spillerne. Det skulle bare mangle for en klubb som har voldsomme ambisjoner.

Med tanke på at Viborg hadde de problemene de hadde høsten 2009 med skader i hele backrekka, strekspillerne og gravide spillere så er det en sinnsyk prestasjon å vinne Champions League allikevel. Greit nok, de spillerne var tilbake til semifinalen mot Larvik, men å komme seg igjennom mellomrunden med halve backrekka ute og begge 1. valgene på streken ute så er det en kjempeprestasjon. Dette viser at det er mulig for Larvik med det utgangspunktet som er nå. Viborg var i verre trøbbel enn Larvik. Når det er sagt, så er det nødvendig at spillerne våre er klare til tøffe kamper. Vi trenger dem.

Min førsterekke ser slik ut per nå:

Mål: Cecilie. Venstre kant: Kari Mette. Venstre back og midt: Tonje og Katja bytter vel på litt der. Høyre kant: Linka. Høyre back: Sulland og Karo bytter. Strek: Isabel.

Jeg merker at jeg gleder meg til at sesongen begynner. Heia Larvik!
Larvik (og Norge) - håndball
-10.08.2011 kl:02:22


slagelse: Mørk er ikke tilbake før etter jul? Jeg hørte hun bare skulle være ute 8-12 uker... Eller har du hørt noe annet? :)

Ja, det er bra de tar forehåndsreglene og passer på de! Håper at Tine, Tonje og Katja er 100 % (eller ihvertfall 90%, det holder vel i Postligaen - ikke for å være slem, men det er jo sant) klare til sesongstarten :) Det er jo selvfølgelig et håp for Larvik når jeg hører hvordan det gikk med Viborg. Allikevel tror jeg ikke vi skal ha alt for høye forventninger før Champions Leauge og heller ta (som Marit Breivik pleier å si) en kamp av gangen! Selvfølgelig håper jeg at Larvik kan komme seg til finalen igjen, det hadde vært utrolig artig. I tillegg hadde det vært morsomt om kanskje Gro og Olga ar klare igjen til en eventuell semifinale/finale i CL! :)

Hadde nok valgt denne rekken sjøl:-)

Jeg gleder meg også masse til sesongstart, vurderer å ta turen til Larvik når de spiller mot Sola. Det blir vel sikkert en overkjøring, men morsomt å se på flere av verdens beste spillere spille håndball!!
slagelse
-11.08.2011 kl:02:18


Jeg trodde Nora Mørk skulle operere begge knærne for jumpers knee. Har jeg tatt så grundig feil? Hm.

Vel, Larvik trenger ikke være på topp hjemme i Norge. Det er ikke slemt, for det er det som er realiteten her hjemme. Det er godt for spillerne generelt med tanke på Champions League. Gro og Katja kom hjem til Norge fordi at de ikke tålte belastningen de fikk i Danmark. Dansk liga var vel så tøff som Europacupen itillegg til at de spilte mesterskap for Norge. Cecilie sa f.eks at det var vanskeligere å vinne det danske mesterskap enn det var å vinne Champions League på den tiden. Danmark hadde to kandidater til å vinne Champions League, i Slagelse DT og Viborg HK. Itillegg gjorde Ikast og Aalborg det godt i Champions League med å komme til mellomrunden eller semifinale. Nå er ikke dansk liga så god lenger som den var. Toppspillerne har enten reist hjem til sine respektive land eller fortsatt i andre storklubber. Larvik kan hvile spillerne sine i Norge og vinne, og bruke dem fullt ut i Champions League.

Jeg reiser kanskje til Larvik i oktober. Vi får se hva som skjer, men jeg har grådig lyst på en tur til Larvik igjen snart.
Larvik (og Norge) - håndball
-11.08.2011 kl:11:22


slagelse: Hun har operert, men det skjedde i juni. Hun skulle etter det jeg lese være klar igjen etter 8-12 :)

Det er jo sant, din trenger jo ikke å være på topp her og det er jo en fordel for da kan de hvile viktige spillere. Dette gjorde de flere ganger i fjor ved at Tonje, Gro, Kari Mette og Nora spesielt fikk lov til sitte på benken ved flere anledninger.

Jeg vurderer å se på dem mot Sør Korea om ei uke, men jeg får se hva som skjer. Skal garantert nedover en tur i løpet av høsten + i januar (da spiller de mot Storhamar) :-) Hvis de kommer til en eventuell semifinale/finale må jeg nok ta turen da også! Hehe!

Skriv en ny kommentar