Hvem tar over rollen?

Gro Hammerseng, vår landslagskaptein, takket nei til VM tidligere i år. Bare noen måneder etter kommer nyheten om at hun er gravid. Hvem tar nå over etter henne? 

Under EM 2008 tok Kristine over bindet og gjorde en fantastisk jobb. I de to avskjedskampene til Marit Breivik var Gro tilbake - da var Kikki og Gro kaptein i hver sin kamp. Sist nevnte takket nok engang nei til et mesterskap, og Kikki fortsatte med kapteinsansvaret (sammen med Marit M.F og Karo i teamet) under VM. Hun ble skadet og sto over mellomrunden, da tok Karoline over. 
Marit Malm Frafjord var kaptein under Frankrike kampene i juli (selvom Karoline var med), hun har også tidligere vært kaptein i Byåsen. 

Kristine førte Kristine til EM gull i 2008ø 

Kunne godt tenkt meg Tonje Larsen som hovedkaptein under VM (hvis hun blir med så klart). Skjønner ikke hvorfor ikke hun er med i kapteinsteamet? Så har det kanskje ikke så mye å si, fordi alle får jo komme med innspill og tar ansvar uansett om de er kaptein eller ikke - det er jo bra! 


Tonje Larsen førte Larvik til CL gull i år. 

 Nå er det jo egentlig samme for oss hvem som blir kaptein, men det er veldig viktig at Thorir velger den rette personen som kan ta litt mer ansvar når det koker litt under jevne kamper. Håper selvfølgelig Kristine kan klare å komme tilbake, hun var en god leder da hun var med.  

> Hvem vil du ha som kaptein på landslaget?  

2 kommentarer


slagelse
-11.08.2011 kl:21:31


Tonje, Kristine eller Katrine.
Larvik (og Norge) - håndball
-11.08.2011 kl:21:34


slagelse: Katrine hadde jo også vært et godt valg ja! :)

Skriv en ny kommentar