Fikk ikke være med.

Da Norge var i Frankrike på landslagssamling og for å spille kamper fikk ikke Katrine og Heidi være med. Klubben deres, Gyør, nektet jentene å være med og de måtte derfor bli igjen i Ungarn.

Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men det var en dialog mellom Gyør og landslaget, men Gyør bestemte at vi ikke skulle dra. De ville ha Heidi i spill med en gang. Det var ingen big deal, selv om jeg tror landslaget ikke synes det var greit. Det var vel fordi vi skulle jobbe med team building, sier Katrine Lunde Haraldsen.  
Dette gjorde også Thorir Hergeirsson irritert: Vi ble irriterte fordi vi fikk beskjed så sent, det likte vi dårlig, bare noen få dager før  samlingen. Og det var spillerne selv om meldte til meg at de var presset av Gyør til å bli værende der og ikke reise på samling. Da tok vi kontakt med klubbledelsen, og etterpå har vi vært i god dialog, sier Thorir. 

Thorir reiser ned til Ungarn i slutten av måneden for å diskutere hvordan de kan slippe sånne situasjoner i fremtiden. 

Saken er funnet på fvn.no :) 

4 kommentarer


Gina
-12.08.2011 kl:22:28


Herregud,, så dårlig av Gyør !! ::/ håper det blir bedre !!!
Larvik (og Norge) - håndball
-12.08.2011 kl:22:46


Gina: Jeg også.. Katrine og Heidi må jo øve med landslaget også, de spiller jo ikke så mye sammen utenom mesterskap!
slagelse
-13.08.2011 kl:20:48


Dårlig av Gyør. Sesongen har enda ikke begynt, og enda driver de med dette. Katrine og Heidi trenger å bli samspilt med landslaget inn mot mesterskap.
Larvik (og Norge) - håndball
-13.08.2011 kl:21:53


slagelse: Helt enig. De må jo få litt trening før Worldcup, møbelringen og selvfølgelig før VM!

Skriv en ny kommentar