Jeg skal ha fri, uansett!

Visste du at? 

Da Gro signerte for Ikast forhandlet hun seg til en fri helg fordi hun skulle i bryllup. Uheldigvis skulle de spille serieåpning akkurat den helgen, men det endte med at den ble utsatt.. Gro visste ikke om det var pga henne, men det hadde ihvertfall vært en fint bryllup (sa hun selv).


Hvem sier nei til denne jenta? Haha 


Katrine syntes synd på Ungarn etter kampen i EM 2010, fordi de ikke vile skyte mer på henne! (Kanskje ikke så rart, siden hun reddet nesten alt) 

Katrine ble hyllet etter den fantastiske Ungarn kampen - har hun noen gang spilt bedre? 


- Kari Mortensen (keeper på danskenes landslaget) og Jan Pytlic (landslagssjef for danskene) ville gjerne at Tonje Larsen skulle bytte til danskt statsborgerskap i 2008. 

Tonje er en fanstastisk spiller, er ikke rart i at hun er ettertraktet! 

2 kommentarer


slagelse
-14.08.2011 kl:15:40


Gro er tydeligvis en tøff forhandler. Jeg visste ikke at hun krevde fri den helgen. Gro er ei herlig jente.

Nei, Katrine har aldri spilt bedre enn i den kampen mot Ungarn. Vi kan ta frem 2. omgang i CL finalen på hjemmebane i 2010 som en kamp i nærheten. Jeg husker at Katrine sa til TV2 at hun syntes synd på Ungarn i en lattermild tone. Vel, jeg lo litt da ja. Alt fungerte for Norge. Fantastisk kamp. Og de gange Norge bommet i forsvaret, så var jo Katrine der - til og med på noen kantskudd. Jeg har ikke sett Katrine spille bedre i en kamp, og jeg tør påstå at jeg har sett henne mye de siste syv årene i Danmark for Aalborg og Viborg.
Larvik (og Norge) - håndball
-14.08.2011 kl:15:52


slagelse: Hun er nok det. Jeg fant et gammelt intervju og da så jeg at hun hadde krevd det. Haha, litt morsomt da!

Jeg har ikke sett henne noe særlig i Aalborg/Viborg, kun mot Larvik! Har sett de fleste landskampene om igjen fra 2008 - til i dag. Synes hun spilte en kanon kamp mot Ungarn, og jeg har ihvertfall ikke sett henne bedre. Hun har jo en del kamper der hun har stått i en klasse for seg selv - men som sagt Ungarn kampen tok kaka! De turte jo ikke å skyte tilslutt, så litt synd på dem er det jo. Allikevel det sier jo bare sitt om Katrine :-D

Skriv en ny kommentar