Kan bli landslagssjef

Karl Erik Bøhn som fikk sparken i Larvik er aktuell som ny landslagssjef for hånballkvinnene til Ungarn. Han bor nå delvis i ungarske Györ etter at samboer Heidi Løke gikk fra Larvik til toppklubben i Ungarn.

Dette sto på TV2 Sporten: 
 


Det er stor sansynlighet for at den tidligere Larvik-treneren får en rolle rundt det ungarske landslaget, og han er en av tre som kan bli sjef.

- Ja, vi er tre stykker igjen bekrefter Karl Erik Bøhn overfor TV 2 Sporten. Og jeg har hatt en prat med presidenten i forbundet, men jeg kjenner ikke til det politiske spillet her.

Har lyst på jobben
Bøhns konkurrenter er den tidligere storspilleren Peter Kovacs, som forrige sesong fikk sparken i den rumenske toppklubben Valcea og Janos Hajdu som ledet Ungarn under OL i Beijing.

- Får jeg tilbudet tar jeg jobben. Det hadde vært spennende å prøve ut mitt konsept, og se om det kan fungere i Ungarn, sier Bøhn.

- Ungarn har veldige gode spillere, men har slitt med å sette sammen et godt landslag. Jeg tror jeg kan gjøre en forskjell.

Ungarn har hatt et uttall landslagssjefer de siste årene. De er blitt sparket i hytt og pine.

Får støtte fra Løke
Ester Matefi som ledet Ungarn i VM i 2009 og i EM 2010, fikk sparken da hun ikke fikk ungarerne til VM i Brasil i desember.

- Ungarn har hatt gode resultater tidligere, men det har vært en del stang ut i det siste, så de er vel kanskje åpne for noe nytt, tror Bøhn.

Bøhn får støtte fra landslagsmålvakt Katalin Palinger, som har over 250 kamper for Ungarn.

- Jeg tror landslaget hadde hatt godt av et nytt system og en trener utenfra. Det ville vært det beste, sier hun.

- Håper du at Karl Erik Bøhn får jobben ?

- Ja, for å være helt ærlig. Det vil glede meg om han får jobben.

Får Bøhn jobben får han også samboeren som konkurrent.

- Det hadde ikke gjort noe om han var på den andre siden, sier strekspiller på Norge, Heidi Løke, før hun fortsetter: Han hadde fortjent det.
 

> Hva tenker du om det? 

 

10 kommentarer


guttenminnn<3
-17.08.2011 kl:12:56


Vis dette er sant, skal Heidi slutte på det norske landslaget og begynne der nede da?:) eller skal hun forsette på norske landslaget:)
Larvik (og Norge) - håndball
-17.08.2011 kl:14:47


guttenminnn: Heidi blir på det norske landslaget :) Det er bare Karl Erik som muligens skal blir landslagstrener for Ungarn :)
guttenminnn<3
-17.08.2011 kl:14:48


Takk:) bare lurte, Dette er den beste bloggen i hele verden:) <3<3<3<3<3 ELSKER DENNE BLOGGEN
Larvik (og Norge) - håndball
-17.08.2011 kl:14:51


guttenminnn: Bare hyggelig vettu, bare å spørre når det er noe du lurer på. Prøver å svare så godt jeg kan :- )

Tusen takk, hyggelig å høre! :)
guttenminnn<3
-17.08.2011 kl:14:52


Er du handball spiller?
Larvik (og Norge) - håndball
-17.08.2011 kl:15:00


guttenminnn: Nei :) Jeg har spilte håndball før, men sluttet da jeg flytta! Men jeg synes det er veldig morsomt å se på :)
guttenminnn<3
-17.08.2011 kl:15:36


Hvilken lag spillte du for?
Larvik (og Norge) - håndball
-17.08.2011 kl:16:07


guttenminnn: Gjerdrum, hehe :)
slagelse
-17.08.2011 kl:22:50


Hvis Bøhn blir landslagstrener, så tror jeg Ungarn godt kan bli med i toppstriden i mesterskap. Ungarn har fantastiske Palinger i målet, raske spillere som spiller begge veier. Det Ungarn trenger er moralinnsprøytning, for de tåler jo ikke å få en takling uten at de blir sure og furtne. De trenger også å lære seg å reise seg opp igjen og løpe hjem etter skudd. De to tingene der er det første som må rettes opp. Det tror jeg Bøhn kommer til å ta tak i hvis han får jobben. Jeg ønsker gjerne Ungarn velkommen med i medaljekampen.
Larvik (og Norge) - håndball
-17.08.2011 kl:22:51


slagelse: Ja, det hadde vært morsomt det. Spesielt siden Løke spiller for Norge, og da kommer de sikkert til å møtes i fremtiden :- D Hadde vært morsomt med Ungarn - Norge i finalen i et mesterskap!

Skriv en ny kommentar