Larvik - Sør Korea, og det ble...

ENDA EN SEIER! JIPPI :- D  Larvik kjempet seg til en 30-26 seier, etter å ligget tre mål bak til pause. En som utmerket seg i kampen i dag var Tine Rustad Kristiansen. Dette sto på Østlandsposten:

Om det sørkoreanske landslaget er kjent for å ha fotrappe spillere, så sto i alle fall ikke Tine Rustad Kristiansen tilbake for noen da hun dundret, rushet og fløy inn tolv scoringer i 30-26-seieren over Sør-Korea.

- Du må skyte mer, smiler en kampfritatt Tonje Larsen da hun får høre antall kasser på Rustad Kristiansen.


Tonje og Tine fra en tidligere kamp. 

Mot et utgruppert og offensivt koreansk forsvar ble det tidvis mye plass å boltre seg på for den raske bakspilleren.

- Dette var dagen da alt gikk i mål for min del. Jeg fikk skyte mye mellom dem, sier matchens lirare.

Hun syntes laget var bedre til å gå på mål i denne kampen framfor onsdagens og at de var mer klare fra start enn sist. 14 tekniske feil i første omgang derimot, får en «oi!»-reaksjon.

- Det gir dem lette baller å kjøre kontra med. I andre omgang knepper vi ned på de tekniske feilene, og da endrer det seg på måltavla. Men vi er opptatt av å være ballsikre hele tiden. Det må vi være, mener Rustad Kristiansen.


Tine K i en tidligere kamp.

Hun sier at oppladningen til sesongen har gått som vanlig for hennes del, og ser fram mot seriestart om drøye to uker.

- Vi har trent godt og jeg synes det ser bra ut.

Om situasjonen etter det utenomsportslige viraket har forandret stemningen i troppen, tenker hun lite på.

- Det er godt å være forbi det. Nå ser vi bare fram mot den nye sesongen og det som skjer.

Hun har ikke satt seg spesielle mål utenom det vanlige, og nevner også at laget heller ikke har spikret opp årets mål enda.

Kampfakta

Larvik HK - Sør-Korea 30-26 (13-16)

Stavernhallen, 476 tilskuere

Larvik HK: Lene Rantala - Amanda Kurtovic 7, Sara Breistøl 1, Isabel Blanco 1, Tine Rustad Kristiansen 12, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang 1, Pernille Wibe, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 2, Linn Jørum Sulland, Katja Nyberg , Thea Mørk 3, Tine Stange 1 og Mie Sando 2.

Utvisninger: Larvik HK 1x2 min, Sør-Korea 3x2 min

Dommere: Tore Andersen og Hans Petter Andersen

Kampen: 14 tekniske Larvik-feil i førsteomgang sa vel sitt til at Sør-Korea fikk lede med tre mål etter gode overgangsmuligheter. Larvik og særlig Tine Rustad Kristiansen mer med etter pause og kvernet koreanerne i senk til firemålsseier. 

-----------------

Morsomt at det går veien for Tine i oppkjøringen :) I tillegg synes jeg det har sett bra ut for Amanda Kurtovic, hun har scoret en del mål både i disse kampene + i turneringen i Tyskland. 
Dessverre har det vært litt målløst for Kari Mette Johansen som har gått målløs ut av begge kampene mot Sør Korea, i tillegg scoret hun kun 4 mål i Tyskland.  Jaja... Det er når sesong begynner at det gjelder, så vi får håpe det ordner seg. Se rjo at Thea og Sara scoret noen mål, så det kan jo hende KMJ ikke spilte så mye heller! 

Bildeseiere her: http://www.op.no/larvikhk/article5705759.ece 

Allikevel, grattis med seieren Larvik <3

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar