2009 showkamp

Haha, fant en morsom artikkel med bilder fra 2009. 

Stemningen var på topp da LHK og PW-cupens eget «All Star» lag, et lag sammensatt av talenter fra hele Norge, entret banen for å gjøre opp seg imell

Synes Larvik HK skulle hatt flere sånne ting, bare for morro skyld!


om i Farrishallen lørdag kveld. Superlaget, for dagen ledet av motstanderens egen trener Karl Erik Bøhn, ble møtt av stor applaus av jublende tilskuere som øynet et håp om at LHK endelig skulle beseires. Ikke minst da LHKs bunnsolide keeper Lene Rantala plasserte seg selv på høyre kant, mens scoringsmaskinen Heidi Løke overtok ansvaret for å holde buret rent.

Superlaget åpnet sterkt og ledet hele 6-2 etter bare fem spilte minutter, noe LHKs Lene Rantala slett ikke var fornøyd med. Og om det var Rantalas oppstrammere som virket eller ikke, så tok LHK seg uansett sammen og gikk til pause med en 9-7 ledelse i showkampen.

Etter en liten pause var spillerne igjen klare for innsats og kampen fortsatte i samme forrykende tempo som avsluttet første omgang. Spillerne spilte med høy intensitet og innsats gjennom hele kampen og ga tilskuerne en uforglemmelig opplevelse som til slutt endte med en 16-13 seier til LHKs seiersvante damer.

http://www.op.no/pwcupen/article4228669.ece - bildene ser du her


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar